Filip in maliyeti 1.677
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Filip in maliyeti 1.677
1.70 kapattı. Bence kapanış fena olmadı. Tera aldigi malı hala taşıyor. Yarın piyasa bozulmazsa 1.74 üzerine atarız diye düşünüyorum. 1.74 üstünü kalıcı hale getirirse ocak ayının ilk veya ikinci haftalarında yine 2xx li rakamları görürüz diye tahmin ediyorum. YTD
Saatlikte bir flama olustu yarin yada ilerki gunlerde 1.85 kisa hedef gibi arkadaslar hersey nasip grafik hedefi 1.85 diyor varir yada varmaz onu spek bilirhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b6b72c8c83.jpg
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Usakhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e079833c39.jpg
Usakhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...530ea75cc5.jpg
Teşekkürler Yusufbey arkadas
Arkadaşlar rahat olun bugün anadoludan alına malların neredeyse tümü benim. Biraz daha barutum var. Buralarda tutmaya gayret göstereceğim. YTD
Bugün tera nin satışı yok.Ya başka bir yere firmanladi yada fırsat kolluyor (dün yüklü alım yapmıştı) YTD
Arkadaşlar sakin torbaya bir 50.000 lot daha koyduk. 1.70 den anadoludan. Biraz daha sabır.
Cuma günü pastasını atabilen var mı?
dün itibariyle satış bitti satılanların 7 milyonunu devlet kurumları almış bu iyi ortalama 1,70 in çok üstünde mal bu fiyatlardan el değiştirdi şirketin % 80 mi dolaşımda ve malı alanlar duruma tamamen hakim sanırım çoğunluk hisseyi ele geçirme mücadelesi başlayacak ortada yatırımlarını tamamlamış son teknoloji bir şirket var pazartesi itibariyle herşey iyiye gitmeye başlatacak artık hissemize sahip çıkma dönemi hissenin önünde uzun bir yol var
Sent from my iPhone using Tapatalk
Umarım dediğiniz gibi olur değerli arkadaşım. Borsada en kitripiyoz hisseler bile neredeyse yüzde yüzün üstünde pirim yapti biz hala buralarda sürünüyoruz. Sağlık ve bol kazancPOT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bazı arkadaşlar bedellimi var acaba diye düşünebilir şirketin dönen varlıklarına bakarsanız buna ihtiyacı yok üstelik faizlerin düştüğü tek haneye ineceği bir diönemde yatırımlarıda bittiği için finansman ihtiyacı giderek azalacak ihracatçı bir şirket ve kar marjı çok yüksek faizlerin 30 olduğu dönemde bile bedelli yapmadı yüksek dolar düşük faiz kar üstüne kar yazdırır üstelik daha yeni bedelli yaptı ve her sene bedelli yapan bir şirket değil 2020 de yüksek karlar ve borçlarda önemli bir azalma olacak bedellinin ufak bir ihtimali dahi olsa bunca mal bu fiyatlardan alınmazdı
Senin gibi şirketin taaaaa şapkasını ortasına fesleğen dikeyim.
Baskila spek abi Baskila. Sen merak etme sonuna kadar buradayız. Buradayız çünkü dandik hisseler bile yüzde yüz yaptı. Bu hisseyi tutmaktan başka seçeneğimiz yok. Bütün hisseler tepe noktasında bir sen yaya kaldın onun için "soğudun yaprağı dal arasında" sen anladın. YTD
Az kaldı,2,xx li fiyatlara alışacaksınız........
Umarım değerli adanalı kardeşim. Bu kadar satış baskısı yatırımcının gelmesini ürkütüyor. Ama olsun biz buraliyiz artık. POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kapanış umut veriyor YTD
Arkadaşlar şaka bi yana bence de sıkıştı iyice. Bi patlama ben de öngörüyorum. İnşallah havaya uçmayız, havaya uçururuz :)
Borsa sabır işidir,değerli bir arkadaşım 2 TL den 2011 de ieyho almıştı,geçen sene 21 kuruşa kadar düşmüş ve bu arada imkanı dahilinde hep almıştı,ortalaması 50 kuruş civarıydı ,sonra geçen seneki hareketinde (21-88 kuruş arası) iyi bir kar ile vermişti........ Her gün ekrana bakmaya gerek yok ......unutmadan, bir de kumbaraya para atar gibi lot biriktirin.........kazanan siz olursunuz.......
S***dik zoruyla 3 kademe gittin ya şimdi hemen gözünü aşağıya dik damına fesleğen diktiğimin hissesi.
Kardeşim selamünaleyküm, hisseyi 2017 mart nisan aylarında toplamaya başladım parça parça. 2017 temmuzunda tayin olup yeni görev yerime geldiğim tarihlerde zirvesine ulaştı. Baya bi karda olduğumu hatırlıyorum. Fakat aç gözlü olursan tokadı yiyorsun ve de stop belirlemezsen tabi :) Hisse düşmeye başladı ve ben gözüne far tutulmuş tavşan gibi kalakaldım. Düştükçe düştü.. Yine parça parça yüklü zararla sattığımı hatırlıyorum. Fakat samimi olarak belirteyim ki bedelli olayını hatırlamıyorum. Katılmadığımı biliyorum, çünkü bi para yatırmadım. Bedelli 2018 de yapıldı diye hatırlıyorum, ben satıp çıktıktan sonra. Biraz acemi zamanlarımdı. Şimdiki aklım olsaydı satmaktan ziyade sabrı öğrenip üzerine ilave ederdim :((
Dün endeks yukarı gitti sende tık yok. Bugün endeks aşağı ama sen geri kalirmisin. Ama hiç önemli değil nasıl olsa sana "mitil" i attık
son 1 aydır aşırı primlenen kağıdımız kar satışlarıyla düşüyor gayet normal [emoji38]
Alküm slm kardeşim baya zor durumlar yaşamasın umarım bundan sonra kazancın bol olur inşallah....🙏🙏☺ borsada alış yeri çok önemli evet satış yeri de belirlemek taktik yapmak stop loss olmassa olmazımız olması gerek....piyasalar hararetli ne olacağı belli olmaz Allah sonumuzu hayretsin...😉
Yabancı alımı var sanki... Ucuz bulunca mı geldiler acaba???
Sayın Cefaks merhaba,
Uşak seramik için aracı kurumlar son takas saklama tablosunu paylaşma imkanınız var mı? Teşekkürler.
Tahta iyicene siğlasmaya başladı.
Emperyalizm var oldukça savaşların kaçınılmazlığı...unutulmuş gibi.
Dibimizde 10 yıldır süren savaş, ki bir anlamda 3. paylaşımın demosu...
Şimdi bu korku ne?
Teorik kabulün pratikte reddi konformistlerin işidir.
Revizyonisti, konformisti, liberali... ilk refleks: Eyvah!...
Bu "eyvah"ın altında genel değil, tamamen bireysel kendi g**t korkuları var.
Savaş zaten var, sürüyor. Ve bu savaşa bütün dünya dahil.
Bu amerikanın vurulan ilk üssü değil ve son da olmayacak.
Paniğe gerek yok. YTD
1,70 i kaldıracak delikanlı bekleniyor. Öyle 75 lik lotlarla biter mi.
Uşakta neler oluyor.
İşlem hacmi 70 milyonu geçti.
O kadar ağır o kadar hantal ki aylardır şu komik fiyatlarda oyaliyorlar. hedeflerini artık belli ediyor şerfler. 1.74 nedir ya en az 3.5 tl olması gerekliyken baskiladiklari yerlere bakın.