Galip süründürmez direk öldürür. 83 den alan 64 e düşürdü. 1 saatte % 35 zarar
Printable View
Galip süründürmez direk öldürür. 83 den alan 64 e düşürdü. 1 saatte % 35 zarar
Gördüğüm kadarıyla hisseye ky sazan gibi atlıyor.
Siz tabandan aldıkça adam iştaha gelip verdikçe veriyor. Sizde para biter onda mal bitmez. Şeytana uyup girmeyin !
endekse bağlı olmayan birçok spekülasyon kağıtların nerdeyse %75 i çok kötü düşüşler yaşadılar.Ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım.
Adamlar tabandan bile 15 milyon işlem yaptı... Pardon 18 milyonmuş
https://i.hizliresim.com/mJp5Ly.png
ky nin aldığıda şundan belli oluyor alan aracı kurumlar garanti ,iş,yapıkredi,ak,ziraat
Güncel Takas ve Derinlik (İtibar puanlarınız için teşekkürler.)
https://i.hizliresim.com/lbp91l.png
https://i.hizliresim.com/LONE3J.png
Berada da gedik ve metro var
Acaba diyorum tahtayı brüt takasa mı sokmak istiyor
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
adam 0,50 kuruştan almış daha neyin hesabını yapıyor ky nerden verse kar yazıyor belki komisyon aldıysa maliyeti 0,40 geliyordur
belki akşama kap a haber hisse oranlarımı sıfırladım haberi yollar
yazdıklarım yatırım tavsiysi değildir.
Galip dün 0.50 den milyonlarca lot satın aldı. Adama parasını peşin ödedi, o da milyonlarca lotu Galip'e virmanladı. 0,50 maliyetli milyonlarca lotu ha diye 0,60 falan satamayacağı için önce yukarı çekti dünden bu sabaha sonra arza başladı. Bizim KY de dalıyor tabiki ne yazık ki. Dolayısıyla 30 milyon mal sattı, daha da elinde milyonlarca mal var.
Satılan malların %99,9 'u GALİP'in satışı. %88 GEDİK'ten satış %11 TACİRLER'den satış, bir miktar da ICBC'den satış var. Ki Galip hep METRO'dan mal toplar Tacirler ve Gedik'ten satar zaten.
Alınan lotlar ise darmadağınık %20 bile toplu alım yok. %50'den fazlası DİĞER aracı kurumlar zaten. İlk beş aracı kurum da İş Bankası, Yapı Kredİ Bankası, Garanti Bankası, Ziraat Bankası gibi hep KY'nin olduğu aracı kurumlar.
Kısacası yüklü bir el değiştirme falan yok.
Direkt olarak HALKA ARZ var.
SPK buna göz yummamalı.
ytd
Bu satışı galip ağa yapıyorsa burdan gelen meblağı değeri aşağı düşen başka bir hissede kullanacaktır.Ben tahmin ediyor gibiyim.
dünkü pazarlamacılar kaybolmuş yazmıyorlar. galip girdiyse 3 olacak 5 olacakçılar yok
Tabanda ne kadar var
VIA_A1_1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tabandan 18 milyonu ky aldıysa... 50 kuruştan ek alım yaparız artık
Şu ana kadar 19,874.000 0,64 ten gerçekleşti. Bu KY işi değil. Burada bir hazırlık var gibi.
Bence akşama bir ceza gelecek tahtaya önce açığa satış pazartesiden sonrada brüt takas gelebilir. Biz ne yapacağız ya bekleyeceğiz yada 50 illerden ortalama yapacağız
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ALIM YAPAN ARACI KURUMLAR---%16.35 iş yatırım---%9.38 yapı kredi---%9.14 ınfo---%7.29 garanti---%7.09 ak---%6.81 ziraat---%5.43 vakıf---%4.86 halk daha ne olacak
Ne hazırlığı iyi anlamında mı yoksa 50 kuruşa düşer anlamında mı
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Taban da be kadar var
An itibariyle 6.897.000
6.869 milyon
30.000.000 a yakın bir alım olacak bununla birlikte bencede KY işi değil bu. Allah sonumuzu hayıretsin.
Bende yok ama kağıt da galip varsa tabandan tavan yapabilir örneklerini gördüm alsam mı kararsızım
almak veya almamak arasında izleyip bekliyordum 0.65 üzerine atsaydı 0.70 kuruştan dahi alacaktım 0.65 kuruşu geçmeyip birde satışları koydukça anladımki niyet kötü alınmaz dedim.
zemini çok önceden hazırlanmış bir plan var ortada
0,9 1 aralığında satış yapmıştı kamil sonrada bu haber ortada bir numara dönüyor ama çok pis işler ...
0,64 den 21.000.000 işlem gerçekleştirdiler. Hisse el değiştirmekte bence.
Bu adamın ne yapacağını kestirmek çok zor.
50 kuruşa aldığı malı 90 kuruştan aşşa vermez benim bildiğim galip..YTD
uzun lafın kısası kim aldığı verdiği pazartesi belli olacak.şahsi görüşüm bugün atmazsa pazartesi itibariyle güzel görmüyorum.
Bu kağıt öldü ky için. Brüt takasa yol göründü. Kumarda bile % 50 şansın var. Bu kağıtta kazanma şansın % 0 bu vakitten sonra. 0.64 ten 100.000 lot bıraktım birinin kucağına allah yardımcısı olsun.
Pazartesiye bi taban daha yemek için bekleyemem abi.
Kime güveneceğimizi bilemez olduk.Ağam paşam dediklerimiz oldu birer haramkör HAMAM HALASI KIZ AĞASI....
Galibin göstere göstere girdiği kağıtta beklenilir mi ağa.
burada bir senaryo daha var kamil artık mal satmayacağım dediyse galibe bir anlaşma varsa aralarında o zaman
buraları renklenir ...
Durum fena gibi görünüyor
Bu başlığı şu anda 156 kişi okumaktadır. (38 üye ve 118 ziyaretçi)
jackpot_jackpot, acilnumara, akin, albatross25, Alibaba, ares80, asi.denizci, ayhan43, blk.li, BORSAİMPARATOR, deepheat, dussokagi86, Efekan, flychaos, Guf, hako06, harsh, kaancan60, karabey2001, Karamizan7878, Keen41, KurnazArap, laguns, mehmet76, mooses, muratkara, Nihatttk, norşinli, nurikinay, onurale, recaibey, SAFÇOCUK, secretboyinplay, sertmert, spekdusmani, tarantula55344, Wolcano, yıldırımkıta