Teşekkürler sayın katti, takaslar fena değil,toplu görünüyor.Sizin yorumunuz nedir,brüte girdiğinden bugüne
Printable View
sn.serden,merak etmeyin.Borsada fırsatlar bitmez.Forumlarda,sosyal medyada çok kolay dolduruşa gelip uçuyor kaçıyor diye balıklama atlıyoruz.sakin kalmakta fayda var.
Hissemiz özelinde ise bu gün için çok uygun gibi görünen fiat lar yarın daha düşer mi diyebileceğiniz rakamlara dönüşebilir.
Algı herşey dir ama doğrumudur?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d2580b6256.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Doğrudur ,bistte herşey olabilir,kimse kesin konuşamaz,yazdığım gibi jantsa boş beleş hisseler gibi bu yüzden tarih vermeden yakın bir gelecekte zirvesini geçeceğini kendime not olarak attım,belki 300 lerede düşer lakin sonradan yine toplanıp yükselişini sürdürecektir.Zaman sorunum yok kendi adıma 6 ayda 1 senede beklerim.Sosyal medyadan şurdan burdan bakarak biste girenler hiç girmesinler bence.Algı derken,ben algı filan yapmıyorum.Hisseme güveniyorum.
Lastikten bahsedilmiş hangi lastikli bu
Eee hayat böyle. Tek bıraktılar jantı.
Kesinlikle YTD.
İşlem hacmi yine yerlerde sürünüyor,sahte düşüşlere devam,ayrıca endeks zaten iyi değil,tahta sahipleri bunu da kullanıyor,hisse eksiye döndümü hacim bıçak gibi kesiyor,güzel hareketler bunlar.Hareket bantının iyice daralması ve sıkışması lazım
yarın önemli gün...
tavancı şevket mi yoksa tabancı rıfkı mı?
Bence 2 ileri 1 geri,1 ileri 2 geri kağıdı bir müddet daha tutacaklar.İlem hacmi daha da düşecek marj iyice daralacak.yeterince topladığını düşünene kadar lotları saymaya devam edecek.Bistte yüklü düzeltmeye(olursa tabii) brütte iken yakalanmazsak sorun yok bence(Kısa vade için) uzunda zaten eninde sonunda hak ettiği yerlere gelecektir
Bugünde tatsiz bakalim nereye indirecek
17 şubatta bürüt takas bitecek. Bürüt bir yandan iyi bir yandan kötü al-sat oynama olmaz. Onun için ilgi şimdilik az olabilir ancak orta ve uzunda hiç sorun görmüyorum hedef 4 lü rakamlar sabırlı olan kazanır..
Burutun son haftası hareketli olur gibi geliyor bakalim ne olacak
Arkadaş ky de ne kadar mal çokmuş yaa,ala ala bitiremediler.Onlar iyice dökülmden zor gider:ok:
Herkeste jantsa var twittar dan tut telegrama kadar iyi pazarlsdilar ne yapacagi belli olmaz ben nasılsa uzun vsdeciyim vadeciyim
Arkadaşlar 1 lotu olanda 100 lotu olanda yazıyor. Gazlama bazlama işi bitti. 1 haftaya resim netleşir inşallah
Kesinlikle YTD.
Şarz mı ediyor deşarz mı....gerçekten anlayamadım.
Geçen hafta 471 lerden döndü,dün 478 lerden döndü,ben onu takip ediyorum,daha üst noktalardan dönmeler başlarsa kendi adıma uygun bir seyir olarak görürüm.Şanssızlığımız brüte girme zamanının endexin tamda direnç seviyesinde olmasıydı.Zaten ilgi iyice azaldı,birde bist belirsizliği risk iştahını tabanda tutuyor.Bunu kullanıyor spek efendi.
Bugün sanki toplar gibi belli olmuyor adamlar son saatlerde vuruyor
Neyse beklenen oldu BIST le birlikte panikcilerde azaldı maliyet düşük olunca rahatım ama 580 lrerden alanlara kolay gelsin
Bugun alan satanlar kimdi
Arkadaşlar ben pek yazmam ama bu maliyet meselesine kafam takıldı/benim maliyet şimdiki fiyattan aşağıda peki ben zarar etmiş olmuyormuyum? Kardan zarar diye bir şeye inanmıyorum zarar zarardır neyse bu sıkıntılı günlerin geçeceği ümidiyle herkese bol kazançlar iyi günler dilerim.
Yükseliş dalgasında bu yüzden satmış kar bırakmıştım. İnanın kağıt kaliteli olmasa bu düşüşte duman olurdu
Kesinlikle YTD.
İşte tam da bu yüzden sıkı tutunuyoruz,eninde sonunda eski zirvelerini yakalayacak hatta geçecektir inşallah
13 iş günü kaldı,brütten çıkmasına :ok:
Jant otokar piston alcar güzel durdular bu ortamda. Maşallahları var.
415 nere tavan nere maşallah
Kesinlikle YTD.
Son dakikalarda tavanı 10 krş bozmasını yarın için olumlu olduğunu düşünüyorum borsada bir sürpriz olmazsa jantsa sürpriz yapar inşallah
Ne gündü ama neyse 500 lere gelsin bakalım ne olacak
Jantsa'nın 3 tavan yapıp sonra dönme gibi bir özelliği vardı ben 3.tavandan sonra alttan almak için bir miktar elimden çıkarırdım bunda başarılı oluyordum ta ki 590 Lara nefessiz bir şekilde gelene kadar bu normal bir durum değildi ne zaman brüt takasa girecek diye düşünürken bir gece ansızın girdi ki bu sanki jantsanın istediği bir durumdu belki aradaki boşlukları doldurmak için olabilir belkide yarın itibariyle bir seriye başlayacak onu bilemem otkar ile birlikte gittiğini farz edersek bildiğim kadarıyla otkarin 4 Şubat'ta otobüs ihalesi var yarında otkari alacaklarını düşünüyorum jantsada ayak uyduracaktir
Yazdıklarımı bir hikaye gibi düşünün tabiki ytd
İşin gercegi bu işlere çok zaman ayıramıyorum onun için hiç bir iddiam yok sadece kendimce senaryo yazıyorum:)
O zaman kendi adıma bende olumlu bulmadığımı söyleyeyim,yaklaşık 3 kere tavanı bozması iyi olmadı.Eğer bir kere olsa ve hemen tavana kitlese spek dökülenleri toplamak için yaptı ve kitledi derdim,yarında bir daha tavan gibi yapıp bir kaç kere daha dökülenleri toplar öğleden sonra 2-3 gibi tavana kitler diye düşünürdüm,fakat brüte girdiğinden tavanda bile normal durmuyor jantsa.
Yarın tavan olurmu? Kesin bir şey kimse konuşamaz tabiiki...Hee orta vade de olumlu bakıyorum ve 17 şubata 500 ün altında girmese benim için yeterlidir diyorum.
Yatırım tavsiyesi değildir.
dün 415-450 bandından alanlar,ki bunlar günlük trade yapanlar brüt takas nedeniyle bu gün satacaklardır.
spek bunlara uğraşmak istemez...
Muhtemelen kendi hallerine bırakacaktır.
güzel tutunuyor...kapanışta endeksi vermezlerse geçen haftanın üzerinde iyi bir rakamla kapanabilir.
verdiler..ahhh endeks ahh....
durum vahimleşti...