hsbc açılışta 70 bin lot satınca tahta yuzde 8 eksi açtı
Printable View
hsbc açılışta 70 bin lot satınca tahta yuzde 8 eksi açtı
Bu tahtanın en berbat yönü kademelerde 1000 yada 2000 lot ile işlem yapıyor , acil durumda mal satman imkansız , böyle bir hissenin tahtası derin değil , o yüzden yabancı parasını bı hisseye neden yatırıyor anlamıyorum ,
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Acil durumda alışa mal koymadığı için , yok fiyatına alır elindekini , hacimli oynanacak bir tahta değil, şu an alışda 138 lot var , düşünün mal satmak istesen satamazsın , 10 kademe aşşağı vereceksin , koca efes tahtası , acil durumlarda çok riskli bir hisse
Tahtayı neden sığ yaparsın , yabancının gözü sende koy alıma satıma 50 şer bin lot , tahta yap , bu ne 300 lotlarla çok saçma , masraf olmasın diye sanırım , pinti ve düşük IQ bir spekt var
Ben dedim 21.20 yapar çakar lar diye iyi ki sanmışım kanser hisse kim ne derse desin
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iyi yönden bakıp boşluk kapandı diyelim o zaman :p
Katıksız o...... çocuğu sabah 19.14 hisseyi açan. Neyseki bana bonüs oldu ve Kasım bilançoya az kaldı. Bakalım daha ne tuzaklar kuracak mali almak için.
anadolu yatırım her gün 10 bin lira bırakıp gidiyor, bıkmadı arkadaş :)
Anadolu tahmjn ettiğim kişi ise iyi traderdir bir beklentisi vardır boşa birakmaz parayı.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dönemsel olarak en iyi dönemi olan 9 aylığını bekliyoruz. Hiç unutmam geçmişte bira sektörü altın sektördü. Çünkü suyu alıp arpa ile işleyip bunca vergi vermesine rağmen kar elde edebilen sektör.
Bilanço güzel, sektör iyi.
Dikkatimi çekti.
Takipteyim ve ufak ufak alıyorum.
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senedir devam eden bir küçük yatırımcı muhabbetidir.
düşmekte en öndeyiz yine bu city nin takası da 84 milyon civarına geliyor sonra düşüyor ne zaman yol alacak bu kağıt bilmiyorum.
kararsız kaldım,rakibimi bumu aceb 3 çeyreği iyi getirir,
Bu temettü ler 1 ekimde yatacakmı hesaplara yoksa bu çıkan yeni yasa yüzünden yine ertelenecekmi
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
güzel kardeşim her şey çıkan ilk yasaya uygun.
1- ilk kanun çıktığında "kredi ödemesi ya da yatırım finansmanı için kullanılmayacaksa 1 ekim'den önce temettü ödenmesi yasak" dendi. aynı zamanda o sırada "cumhurbaşkanlığı makamının bu kararı yıl sonuna kadar uzatma hakkı var" dendi.
2- aefes KAP'a yaptığı açıklamada "kredi ödemesi yapacaklar belgelerlerse temettülerini erken ödeyeceğiz, kalanı ise 1 ekimde ödeyeceğiz eğer tarih uzatılmazsa" dendi.
şimdi de tarih uzatıldı. her şey kılıfına uygun yani. ne yapalım? şirket kanunları çiğneyip temettü mü ödesin? cumhurbaşkanlığına yazın "niye paramızı alamıyoruz" diye. çünkü cumhurbaşkanlığı uzattığı kararı.
tüm temettü ödemesi ayrıldı, şirketin kasasında bekliyor. cumhurbaşkanlığı izin verirse şirket öder herkesin parasını. ben de mağdurum ama ne yapayım?
sessiz olun çocuk uyuyor :)
Efes'in Cola'daki payının değerini düşersek şu an Tuborg'la değeri aynı. Tuborg'la Efes'in Türkiye satışları eşit. Efes'in Rusya ve Ukrayna satışları Türkiye'nin yaklaşık 5 katı artı 5 tane malt fabrikası var.
Biri gerçek değerinde diğeri değerinin 5'de birinde sebep nedir? Şu, yerli patronun yamyam olması hep dediğim gibi. Lafa geldi mi yerli sermayeyi koruyalım.
21.20 geçilirse alırım..ya da 20.50 ye dokunursa alırım....
burada bir muhasebeci vardı bir zamanlar. nereye gitti?
her zaman düşmede 1 numara
tborg tavan tavan bu yayan gidiyor...sektörler farklı galiba.
Haftalık grafiğimiz güzelleşmeye devam ediyor...
Mümkünse atabilirmisiniz Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tuborg sonrasi bir atağı hakediyoruz artik ! hemde sağlam bir atak
Aylar evvel başkan yine erteleleyebilir belki diye espri yapmıştım. Şaka gerçek oldu.. no woman , no temettü..
TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
temettü dağıtımı bakanlık kararı olan bir durum yinede negatif etkiledi 3 gündür tborg tavan tavan insan azıcık etkilenir
Bilançoya 45 gün kaldı ya sabır.
Bu ne ya izdirap oldu. 21 geçemedik gitti. Biste banka disi rekor üstüne rekor kırdı. Piyasada cok hisse de yok. Kafam almiyor. Tborg kaca katladi. Yazik ya
24 de tekfen ödeme yapti 26 yatti. Bunda ayni durum olmaz mi