düşecek diye yine böyle panik olup çıktığımda tcd'nin degeri 1.431 idi. Baris harekati olayinda nerdeyse %50 primli
Printable View
Çıltık bekliyoruz. Para yatmış. Sabaha bakacağız artık
Sent from my iPhone using Tapatalk
tcd fon da alım satım volör nasıldı arkadaşlar ?
denemek amaçlı vereceğim 10k lık bir emir bakalım ne olacak bol kazançlar herkese
Bizim cenahta herkesin morali bozuk sanırım. Çıt çıkmıyor ...
Dünkü eksi -2.000 puan düşen borsa bugün tam tersi şekilde +2.000 yükseliyor. Bu durumda dün bol keseden eksi yazan fonlar bugün aynı oranda artı yazmazsa hepsinin satıyorum. Bugün tefasta eksi yazan değerden kim daha az artı yazarsa satıyorum.hisse yoğun fonlardan bahsediyorum diğer bileşenli fonlar için geçerli değildir.
Bu hafta fonlar için büyük sınav haftası.
geldim bir bir haber vereyim hayretli kalin!!
iranda kasimin cinazasi defininde yuzlerce insan olmus ayak altinda! budur intikam!
nudur iran ulkesi arkadaslar inanin bana
iyi aksamlar
kolay gelsin
Aylık fon dağılım raporları için ayın 6’sı diyorlardı.
En geç yayın tarihi hakkında net bilgisi olan var mı?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Adamlar kendi cenaze torenlerinde organize olmayi bile beceremeyip kendi kendilerini oldurdu.
30 yıldır da saga sola tehtid savurup duruyorlar, artik bunlari kaale almiyorum
Eib'in elindeki hisseler oldukça iyi kapattı. Bugün güzel bir getirisi olur.
Sanırım 6 iş günü demek isteniyor.
"Portföy Dağılım Raporları her ayı takip eden 6 gün içinde, ay içerisindeki menkul kıymet ve katılma payı hareketleri ile fonun geçmiş performansına ilişkin bilgileri içerecek şekilde hazırlanarak KAP aracılığıyla kamuya duyurulur"
Iranla abd mi baristi???
Herkes ciktigina pisman da🤔🤔🤔
Pompeo’nun açıklamalarına dikkat!
Akbank 2020 beklentilerini aciklamis,
%10dan fazla kredi buyumesi demisler, 2020de enflasyon cildirmazsa yatirimlardan para kazaniriz
FPH ve GMR güncel dağılım raporlarına göre, diğerlerinde henüz dağılım raporu gelmedi.
ACC 1,40%
EID 2,11%
MAC 1,97%
TKF 1,31%
GMR 1,96%
GL1 1,55%
FPH 1,55%
YDI 1,57%
TCD 2,08%
EIB Fiyatı geldi hemen paylaşalım
EIN için bugünkü TEFAS fiyatı: 0,059974
An itibariyle güncel EIB fiyatı: 0,060261
ZPC için bugünkü TEFAS fiyatı: 1,805019
An itibariyle güncel ZPC fiyatı: 1,809601
Acc dünkü yediği golün üstüne bugünde kendi kalesine atmıştır golü. Halen niye satmiyorum bilmiyorum😂 kârdan falan vazgeçtim bu salaklar fonu gerçekten yönetiyor mu yoksa başka fonlari alip kârina mi bakiyor bilmiyorum. Olm bari tcd mac eid bi sepet yapin cıkinca kar edek ve cok zarar etmeyek ya la😁
SUA yeni fiyatı görebilen var mı acaba