sattiklarimi alttan yerine koymaya basladim...600 lot ettik gene...haftaya kademeli alimlara devammmm
Printable View
sattiklarimi alttan yerine koymaya basladim...600 lot ettik gene...haftaya kademeli alimlara devammmm
Komisyondan hiç meclis gündemine almasalar daha iui olacak bosu boşuna bir sey çıkar mı diye ikidir tifaya geliyoruz..
Bu arada pandemiden dolayi meclisleri askıya almazlarsa artik her ay bizim tahtada ekşın olacak ta ki önümüzdeki ağustos tatil ayına kadar... iyi tarafından bakarsak boş kalmicaz. En fazla önümüzdeki 2 hafta sakin olur sonra ekşına devam...
Yine komisyonda Allah sizi bildiği yapsın
Aldığınız maaslar haram olsun
Belliydi bisey duyduklari :(
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hiç bir şey konuşmadılar grup başkan vekili direkt söz alıp komisyonda kalmasını istedi.
Seveyim sizi komisyon
Öpüyorum sağlıklı kalın emi
Kartal 1000 lik planlar hakkında güneşin altında söylenmemiş söz kalmadı. Planda yeni bir fikir, bir yenilik falan tartışıldığı yok. Burada çıkarı olanlar arasında bir rant paylaşımı anlaşmazlığı var olmalı.
Temmuzdan beri tadilen komisyonda... meclis onadiginda tadilen ne islem yapmış olacaklar çok merak ediyorum. İki resim arasındaki fark ne olacak bilgi edinme kanunu çerçevesinde sormak icap edecek...
Hisse fiyatı yükseliyor mu önemli olan o değil mi imar onanır elbette 7 yıl bekleyen 3 ay daha bekler.yeterki yeni zirveler gelsin piyasa da lotu az uzaya çıkar bu belli olmaz..
1000 lik planlar hazırdı hemen çıkacaktı hesapta, aylardır süründürüyorlar milletle dalga geçiyorlar.Yukarı çek aşağı bas büyük marjlar var açıkça manipüle ediliyor.Ancak artık kimi kime şikayet edeceksiniz herkes bir yolunu bulmuş. Denilecek çok şey var ancak balık baştan kokmuş durumda.
Twitterdaki ustada bile 3652 lot var.. millet ver yansın edip duruyor... mali ellerine vermiş güya.. tahta daha dun 87leri deniyordu orada atlayan turkish yatirimdi. Kabak gibi belliydi. Fiyat hareketlerin asagi yukarı iyice esneten gedik ve ekibi... mallar asil onların elinde. Adamlar mal yıkmak isteseler en az 5 tavan çektirip hisseye iyice coşku verirler. Adamlar hala mal toplama peşinde. Twitciler bi alem ne kafası yasiyorlarsa artik
..
baktim bu eksiye gecti elimdeki eczytlari 15.98 den okutup buraya destek atmak icin firsat kolladim...nitekim 575 lot etmisiz...bu kagitta hep bi nusubetlik var ne kadersiz bi kagitmis beee 3 yil bekledik hala bekletiyor...75 ve 76 dan sattigimda hani birsey demistim " keşke" dememek icin sattim ama erken satmistim...
bide biz ustten satip alttan alalim dedik, kagit 90 lara gitti...ne yapti ne etti gene bizi alttan mallandirdi...
Temmuzda tadilen komisyona sevk edildiğinde taban olmuştu. Bu sefer olmadı. Zaten söyle ağustos tan itibaren takanları dikkatli izleyen gedik ekibi harici sadece yabancının mal aldığını görür ki onlar da meclis başlamadan mali satıp gittiler. Artik gedik ve ekibinin kendi robotları mi baska bıyıklı yabancı mi bilemem ama o malları karşılayanlar bile tabana yapistirmadilar . Eczacılar diri durdu eger eczacılar yeni zirvelere yol alacaksa turgg bundan geride kalamaz. Bizim tahtanın yapıcısi aynen eczacılari yapıyorlar. Biz belki geç tepki veririz ama önünde sonunda aynı yola gideriz...
Alttan yerine koyma işi şans işi sabah yarısını 82.3 _ 80.50 arası verip sattık larımın 1/3 unu geri aldım 73.8- 75 arasi.simdi 1 hafta hacimsiz oyalanir yine ay bitmeye 90 dener Twitter deki usta işi biliyor 37 den beri diyor.ben 44 den alıp 46 dan sattım. ziraat teki 20 bin lot alan aklimi karıştırdı o bile 50 lerden sattı. Bunda yol uzun hedef feza .ytd..
Aynen öyle baddog 40bin kusur almıştı 47lerden 54 e hiç zorlanmadan garantiye vermişti.. adamlar operasyona start vermişler dümende oturuyorlar. Suan tahtada mal dağıtma filan söz konusu değil bile... twitciler en tepeye göre yorum yaptigi için kafaları uçmuş... kağıt yıllardır ayi piyasasindaydi suan trend var ve Boğa piyasasindayiz endeks dususlerini bile iplemiyor artık..
Eğri oturalim doğru konuşalım. Twitter da sacro diye bir kardeş var umarım kızmaz yaşi benden ufak onun için delikanlı diyecem çok heyecanlı ama belli kendini yetiştirmiş ateş parçası teknik yapıyor güzel öğrenmiş bir şeyler hoş 80 model abd yapımı bizde ancak 2000 lerde tanınmaya başladı ehh işte bizde yaladık yuttuk unuttuk. Şimdi bu delikanlı bir yerlerden duymuş bizim konuştuklarımızı aklına yatmış belli sonra işin tekniğinden yakalamış girmiş buraya twitter acaip bir alem anında kral sonra soytarı ilan eden zavallı insanlar üşüşmüş bir şey üretmeden tüketenler... üzüldün neden mi bu ateş parçasına demişler ki sen mal pazarladın üzerimize malı yıktın [emoji16] ehh be kardeşim en azından yıkmışsa da size turgg yıkmış keşke herkes bu delikanlı kadar adam olsa en azından bu senet için yapılanlar linç girişimi başka senet sepet işini bilmem tanımam.
Şimdi gelelim bu pazarlanan tarlaya .
Dün ne demistim bugünkü toplantıya kendinizi fazla sartlandirmayi bırakın sonra hüsran olur tek gerçek imar ama oda illa bu meclis toplantısında olacak diye bir durum yok malum hala çalışmayı bitirememişler yada rantı paylaşamamışlar.
Gelelim bu tarla sonra arsa olacak yer kaç para eder sorusuna cevap aramaya .
Malum lokasyonda es değer olarak bulunan tek bir yer var oda 22 bin tl m2 fiyatı bu ne demek şu demek emsal olursa senin turgg hisse fiyatın da kabaca 220 tl ediyor demek.
Babacım başka yer yokmu diye sorana hemen dibimizde 2013 de ihalesi yapılan ist marin denen yer var merak eden googlesin ihale sürecini okusun 1.3 mlyr tl den satıldı ve dolar kuru o zaman 1.8 tl
Gelelim bölgeye gidenler bilir bu turgg tarlası öyle bir lokasyonda ki burası olmadan orada cazibe merkezi oluşturmak çok zor çok merkezi bir yerde bildiğim tek taş.
Şimdi bu kadar rant olan yerde o kadar hırsızlık illaki olur herkes kursagini haram lokma doldurma derdinde .
Bilmezler ki gidenler yanlarında bir parça patiskadan kefenden başka bir şey götüremiyor.
Şimdi işin özü
Sabır eden cefa çeken işin sonun da selamete ulaşır akli hayale gelmeyen paraların sahibi olur umarım. Helal olan kazanç peşindeyiz haram olan bizden uzak olsun.
Bugüne kadar helal paramızla aldık sattık bundan sonrada aynen devam.
Sabir acıdır meyvası tatlıdır.
Kaç gündür zaten hemen herkes fiyat hareketlerinden bu imar işinin bu ayda çıkmayacağını tahmin etti.İşi bilenler pozisyonunu ayarladı hatta ufaktanda trade etti. Spek bir türlü ky terse getiremiyor ucuz kaldıkça insanlar korkusuzca her kademeden alışa geliyor.Spek aşırı efor sarfediyor mal toplamak için ancak fiyatlandırmayı yanlış yerde yaptığı için havanda su dövüyor.
Bir başka doğru bilinen yanlış
Bu imar sadece bizim turgg için çıkıyor
Külliyen yanlış burası 3500 dönüm olan ve 12 alt bölgeye ayrılmış bir merkez bizim tarla da s9 s10 alt bölgeleri içinde kalıyor.
Imar koca bir merkez için çıkıyor.
Yani bizim şirkete gıcık olan bir başkan yada meclis üyesi olduğu için ötelenmiş değil.
Bu bölgenin tamamı eski sanayici lerin ağırlıkta olduğu toprak sahiplerinin bunların dışında kalan toprak sahipleri de mevcut ama azinliktalar .
Bu toprak sahipleri 15 sene önce dernek kurdular ve bu bölge için çalışmalara dışardan maddi ve manevi destek sağlamaktalar ve birlikte hareket etmekteler.
Bu dernegin başkanı da eski mutlu akü yani bizim eski sirketin müdürlerinden erim bey kendisi son derece beyefendi ve işinin ehli bir insandır.
Görüldüğü üzere bu bölge ne kadar kıymetli ve kimler çabalamakta.
Merak edenler kartal kentsel dönüşüm derneğinin den sitesini ziyaret etsinler .
temmuzda da ,bugün de ; imar görüşmesi olduğu zaman öğleden sonra işlerim oluyor ,telefona pek bakamıyorum.
temmuzda akşam baktım taban, bugün akşam baktım -6 ..
yahu bi kere de bakınca tavan göreyim yaa.
yalnız anlamadığım bizim görüşme ekime mi kaldı; eylül 2.oturumuma mı ? (öyle bişey okudum orda kafam karıştı ? bilen birisi yardımcı olabilir mi ? )
bölgede sorun çıkmaz da bizim işler çok çok uzamazsa; veya corona falan belediyede oturumları iptal olmazsa bence formasyon belli. yolcudur abbas bağlasan durmazz !!
İkinci oturum.bitti sacro kardes yanliş anlamis.millette yanlisi.devam.ettiriyor 5 ekimi bekleyecegiz gündem de 1-2 ekimde belli.olur . Ben kartal meclis komsiyonundan bir arkadaşa atiyorum twiitterdan mesaji saolsun soyluyor. Bu ay icin de degisiklik öngörülüyor demisti. Artik önümuzdeki aya bakcaz. Ytd
Şimdi bugün gerçekleri satanlar beklentiyi tahtada kaç liradan alacaklar. Merakla bekleyip göreceğiz.
Bugun taban olmadık. Ustune kapanış seansında alışta kapadı. Gösterge olarak önemli bence.
bu degisiklik turgg nin lehinemi alehinemi olur...bana gore itiraz edilmesin diye degisiklikler yapiliyor...birde bu askiya cikarsa itiraz edilsede otomatikman redmi edilecek...sayin gazmanbaba bi cevaplayiver şu soruma saba zahmet ; bu imar gecerse aski suresinde itiraz olurmu yada artik itiraz edilemiyormu?
Baddog o kadar lotu alıp satmasına para kazandırıyor larsa dolaşımda lot az demekki.azaldikca daha kolay alış satış marjları fazla olur.bugunku hareket te al satci ky hareketi isteseler taban tavan yaptırırlar brute spk ceza yemeden teknik izleyerek uzun vade gidecek demekki bolca sabır artık dönüşü olmayan yolda.ytd..
1000 lik planlarda güzel olan yer şurası artık önüne gelen istediği yere itiraz edemiyor. Tarla sahibi sadece kendi parseline itiraz edebiliyor ben yoldan geçiyordum arkadaşın parseline itiraz edeyim kabul görsün artık yok ben parsel sahibiyim kendi parselime itiraz edebilirim oda aşkı süresi içersinde olmak kaydı ile sonra aşkı bitince yasal süresi içersinde idare karara bağlamakla yükümlü eğer cevap vermezse idare red edilmiş oluyor ve sana sadece mahkeme yolu açık kalıyor. Bu asama da itiraz etmeyen parsel sahiplerinin işleri tamamlanmış ve tapu dağıtma aşamasına geçilmiş duruma geliyor.
18 uygulaması denen şey bu tarladan kamuya terkler yapılıp yeni taze tapuya hak ediş.
Son aşama safhasında sayılırız.
Enseyi karartma zamanı değil aksine sevince hazır olma zamanlarindayiz.
Yine tekrarlıyorum paydaşlar 12 alt bölge var son 2 aylık toplantıya sadece 8 hazır olan alt bölge girip çıkıyor diğer 4 bölgeyi bekliyoruz muhtemel olarak.
En iyi turgg bilen gazmanbaba baddog bile sizin tavsiye nize uymayıp erken sattı 50 lerden 2 ye katlayacakti parayı.oda benim gibi alıcı bulamam diye sattı.gerci o kadar lotu alması da tuhafdi ne oldu ise ondan sonra tahta 2 ye katladı..
Sn Abim konuya hakimsiniz 69bin mt. ne kadar kesinti olucak bilginiz varmı imardan sonra tşk
ATU-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kesinti sonrasi yanlis hatirlamiyirsam 42.000 m2 kaliyor.
Emsal 1.8 idi yani 42.000*1.8=75.600 m2 insaat alani oluyor.
Hemen yanindaki projede m2 satis fiyati guncel =14.000 tl
75.600 net insaat alanini satayim derse 75.600*14.000=1.060.000.000 tl toplar.
Insaati kendim yapayim derse yaklasik 200.000.000 tl harcar.
Yok bir insaat firmasiyla anlasayim derse kacta kac alir bilemem. Benim yaprigim hesap bu. Yanlissa lutfen duzeltin.
Benim bildigim %45 kesinti,%55 işleri ve konut.
madem cok meraklisin vermeye, 74'e yazdim alis. ver sen de kurtul, biz de kurtulalim...
Gözlemim ;
Birileri önce turgg'yi yukarı çekip verdikten sonra eczacı kağıtlarını yukarı çekip veriyor ve turgg'ye dönüp aynı döngüyü tekrarlıyor.
İkisi birden yürümüyor !
Eczacilar ve turgg yapan ekip aynı... para ve hisse bol adamlarda
Eskiden deva ile beraber hareket ederdi eczacı ilaç şimdi eczyt ile beraber sanki kartal beklentisi öncesi satın alma hikayesi yapıyorlar turgg de illaki peşine takilmakla kalmaz daha iyi bir performans gösterir. Sonuç olarak bu beklenti en çok turgg etkileyecek başka bir varlığı olmayan spekülasyon malzemesi kartal arazisi olan bir şirket.
Bildiğiniz gibi Kartal arazisi Eczacı holding e ait ve iç içe geçmiş bir yapısı var. Turgg arsanın % 100 den istifade ederken olası bir satış veya proje olduğunda eczacı hisseleri belli bir yüzde pay alacaklar. Ancak şöyle bir gerçek var ki turgg çok sığ ve toplu yeni büyük alım yapacaklar mal almakta sıkıntı çekmeyecekleri eczacı hisselerine yönelmek zorunda kalıyor.Turgg için ne kadar hantal bir görüntü verilmeye çalışılsa da, aslında spek tayfasından başka satış koyabilecek kimse de yok.
Kuşlu sitede ki sıkı takipcili arkadas turgg icin ikinci kent vakasi olabilir sabredenler icin demis. Sig hisse hep dedik bir gun birileri kesfederse alirsin spek efendi alttan diye. Ytd