izlemedeyim. 133k olduğu anda ekran görüntüsü alacağım buraya.
Printable View
Pkart vira bismillah dedim
12.66-12.59 arası ufak bir portföy ayırdim
Sarkilar havada uçuşuyor
Hayırlı olsun. Dün de ben başladım almaya. Gedzacılar bu ara pkart'a da teveccüh gösteriyor.
SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün gedza uzun süreli maratoncu iki yatırımcısınıda , (40/50 bin lot civarı her ikiside). kazanarak, maratona veda ettirdi...
Umarım yolları açık olur..
Bu noktadan sonra satanlar tahtaya dönemeyebilir.
Saygılar bol kazançlar
craps, pawnstar, svilengrad
Ayrıca fon da an itibariyle 60 bin lot daha sattı.
Biri satar biri alır. Dün belki de ben onların sattıklarından bir kısmını aldım...
Bugün tahta düzenini bozmamak için tek lot işlem yapmadan sadece izliyorum...
Dün almayı planladığım tüm miktarı alarak tamamlamıştım. Üstelik 18 altına düşmesin diye biraz fazlaca aldım...
Gerçi 18 'i tahtanın sahibi zaten tutuyormuş...
Bizimkisi "safımız belli olsun" babından oldu sadece...
Eyvallah sn. kuluçkaSM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Antalya'da Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) için yerli drone savar üreten firma, Türk mühendislerin tasarımıyla İHA ve drone tehditlerine karşı "KALKA" adı verilen yerli mobil "erken uyarı hava savunma sistemi" geliştirdi.
https://www.takvim.com.tr/galeri/eko...adar-algiliyor
Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni bir müjde için Cumartesi gününü işaret etmesi büyük heyecan yaratırken Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez de konuyla ilgili bir paylaşımda bulundu. Dönmez, Fatih sondaj gemisinin görüntüsünü ’müjdeler olsun’ etiketi ile paylaşarak, "Kazdık, bulduk" açıklamasını yaptı.
https://www.takvim.com.tr/ekonomi/20...-kazdik-bulduk
Son dakika haberi... Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Başkan Erdoğan'ın davetlisi üzerine Türkiye ziyareti öncesi konuştu. Zelenskiy, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin dünyanın en güçlü ordularından biri olduğunu ifade ederek,"Bölgede Türkiye olmadan hiçbir şey olmaz"dedi. Türkiye ile Ukrayna arasındaki güçlü stratejik ortaklık ilişkilerini değerlendiren Zelenskiy, “Bugünün karmaşık ve çelişkili dünyasında, iki ülke haklarının bir arada olması kesinlikle anlaşılır. Biz sadece komşu değiliz. Dünyaya birlikte her milletin sesinin tam anlamıyla duyulması gerektiğini söylüyoruz. Bu ve çok daha fazlası bizi birleştiriyor†dedi.
https://www.takvim.com.tr/dunya/2020...cbir-sey-olmaz
farenin eceli gelmiş,kedinin taşxxlarını ovalıyo.
Ermenistan ordusu, Azerbaycan'ın Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti'ndeki Ordubad iline roketli saldırı düzenledi.
https://www.takvim.com.tr/dunya/2020...oketli-saldiri
Hosgeldiniz sn.SDT
gedzada işlem hacmi1,5 milyon adete geliyo. tahtada herşey olabilir.
Hoşbuldum sn. Umk.SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu gerçek satış değildi, o açık da amacı neydi acaba. Yukarıdan verdiği malı alttan almak mı ? Son bir silkeleme mi ?
Tamam güldük eğlendik şaka bitti hadi tavan ol bir daha a
Panic yok...emeklilik fonu 100 bin üzeri sattı ve yatırım fonu da 120 bin lot üzeri satmaya çalışıyor...
Relax
bir operasyon havası yok altın vuruş yapılacak fiyatlara gelmiş değil.
Neden boş kademelere vururlar ki, madem satmak istiyor ala - vere usulca satsa hem tahtayı yıkmaz hem de yüksek ortalamayla satar
Buradan sürer mi yukarı tekrar
hafta sonu çorum için gezi rehberi hazırlamıştık yahu,tüh :):)
Valla insanda goz birakmiyor nasil bir islem böyle insanin başı dönüyor
Jose ortak en iyisi seninle ben 18.10 a kadar uyuyalim:)
Bunu uykuda düzeltmez
Çok zaman sonra ilk defa gedzaya sovdüm
Aldın mali sur işte yukarı
Ortak 33 milyon islem hacmi bunyeye fazla geldi sanki:)
Tam da sn. REX gedza başlığında pes edip bol şanslar dilemişti bizlere, sağolsun.
Şimdi yine mücadeleye başlayacak :))
tahtayı bilmem yapıcısı pek ayık olmasada ayyaşken bile akıllı.:)
Oda güzeldi abi:)
Amin.