cusan konusunda tebrikler :)
Printable View
cusan konusunda tebrikler :)
Hurgz tam isabet Çelik hocam. Tebrikler
Bu hafta için başka öneriniz olur mu?
mtryo ciddi bir sıkışma var sonlarına gelmiş durumda bu gün yarın bir tarafa kırmasını beklerim ... ben yukarı yönlü bekliyorum YTD
yarın için mndrs ve karsn devam edeceğini düşünüyorum ..hurgz ciddi bir kırılım yaptı devamını beklerim ytd bol kazançlar
atagy ve pegyo keza takip edilebilir ..günlük ve orta vade güzel marj var bu fiyatlar cok mezar fiyatlar :):) ( ucuz ) yani :)
bu endexs bana inat düşüyor ama onunda düşüşünün sonlarına geliyoruz dolar son finalinde altından zaten umudum yok para mecburen borsaya gelecek şimdilik bekliyorum
bıtcoinde zirvesini yaptı artık sıra borsada alt coinde zeos ve dogecoin yükseliş bekliyorum ilgilenen varsa not alabilir YTD
Cümleten iyi geceler
Çelik hocam zahmet olmazsa bir AFYON ve İHLGM yorumu alabilir miyim?Son durum sizce nedir?
Yine ters yaptı kestim Soda yaptım
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çelik hocam , dün menderes yazmıştınız.. sabah -öğle arası alacaktım, alamadım bişeyler oldu.. şu an kaçırdığıma üzülüyorum. Nasip değilmiş.. yine de çok çok teşekkürler emekleriniz için...
Benim olmip te de iki gündür baktınız mı bilmiyorum, gün içinde değişik bir şeyler oluyor..
Bütün hareketleri gördüm de bunun sonucu nereye gidecek merakla bekliyorum...
Despc benden haber bekliyormuş kıymetli mallarını alınca sevindilerRedmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
GEDİK yarın 9.55 i geçer ise hareketli olur.
Hocam,
Dzgyo hala takibinizde mi?
görüşünüzü rica ediyorum
Tşk
Mndrs tam isabet. Teşekkürler Çelik hocam.
yarın için 2 hissede gelgit yapıyorum bu gün pirim yapmışlar edip bana göre ağır bastı onu ekranıma aldım YTD
Karsn bu gün sanki dinlendi yarın yine sert yukarı yapabilir ytd
Gelgit yaptığım diğer hisseye gelince oda daha öncede takibimizde olan ıttfh ytd
Herkese iyi geceler
anacm buraya not düşmek istedim aşırı al vermiş sistemim unutmadan paylaşmak istedim ...
Takip listem
GEDİK
EUYO
ETYAT
KAPLM
KUYAS
RODRG
SEYKM
Sn Çelik, Sasa radarınıza girer mi?
Takip listem
btcim
euyo
fonet
kuyas
glbmd
Hocam edip nereye doğru gibi yönü?
piyasalar toparlnmaya calışıyor 2 ay boyunca yukarı yönlü hareketler olmalı korana 2 ci dalga olacağını sanmıyorum 2 perde olur belki :) bilmece gibi oldu :)
mebes tukaş diyordun. yorum yapar mısın?
Sn. Hakan bey, Celik hocanın listesinde gıda şirketi olmayınca listeye gıda şirketi araştırdım. Fiyatı pandemi döneminde 17 lerden 8 lere düşmüş. Çed ve yatırım teşvikleri ve yatırım onaylarını almış çok iyi bir gıda şirketi. Sürekli işleyen fabrikalar, bu yıl mevsimsel şartlarında çok iyi gitmesiyle bol ve çok ucuz urun . Örneğin salçalık domatesin kilosu 300 kuruş. Ve bu sene pandemi sebebi ile salca ve konserve urun kullanımının artması hepsi artı. Ayrıca Turgutlu da eski fabrika sahasının ımar planları hisse yi cazip kılıyor. Patron isterse çok iyi yerlere gelir . Özellikle hisse 9 üstünde tutunursa çok iyi olacaktır.....
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi