hocam böyle konuşunca arttırım yapabiliyolar mı? pazarlık mı yapmak lazım yani :)
Gösterge 20.02 oldu faizlere bak.
$8.02
bankalar merkezin perşembe günü yaptığı faiz artışını görmezden geliyorlar yok sayıyorlar.
şimdi yaptıkları ufak artışlar vergi düzenlemesi için yapılıyor. Görünen bu.
Bu yeni gelen herif banka müdürleri ile sohbette kesinlikle telkinde bulunur demiştim, ki yapmış belli, bazı arkadaşlar sadece tanışmaktan ibarettir o toplantı diyorlardı, faizlerdeki durum ortada
aklıma büyük küfürler geliyor ama başımıza iş almayalım şimdi durduk yere
Müşteri temsilcisine - mevcut hesabı kapatalım, mobilden yeni açalım, oranı 19,5 olarak güncelleyelim - deyiniz. Kem küm ederse eyvallah o zaman bana yol görünüyor dersiniz. Eğer olur drse ; sizin telefona bir link gönderecek, siz linke tıklayınca ekrana bir kod gelecek o kodu müşteri temsilcinize söyleceksiniz ve artık yeni orandan yeni hesap başlamış olacak.
Ama, bu kiraz hesap günlük bileşik faizle işler. 31 Marttan sonra stopaj uzamazsa 19,5 aslında 17,5 gibi olur. Bu nedenle 3 ay 4 ay vadeli 19,5 bulursanız ki , yarından itibaren olacağını düşünüyorum , daha kazançlı çıkarsınız.
Yatırım tavsiyesi olmayıp, görüş ve düşünce bildirimidir.
Ara ödeme yok. vade sonu ödemeli
Bugün gelen mesaj.Alıntı:
Siz değerli nitelikli yatırımcılarımıza özel Zorlu Enerji bugün iki farklı özel sektör borçlanma aracı ihracı gerçekleştirecektir.
İhraçların 146 gün vadeli ve %23,50 yıllık basit getirili sabit kuponlu bono, 377 gün vadeli ve ilk kupon için %25,00 yıllık basit, kalan diğer kuponlar için %25,00 yıllık basit ya da BIST TLREF endeksi değişimi + %4,50 ek getiriden yüksek olan değişken kuponlu tahvil şeklinde olması öngörülmektedir.
Hemen ara 19.50 guncelleme iste
Yapicaktir.M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dudu merhaba. Senin bu mesajın üzerine sabah HSBC yi aradım (izmir) Arkadaş 45 güne kadar 20, orta vade olarak 90 güne kadar %19 dedi. Kongre dolayısıyla oranların yarın daha net belli olacağını söyledi. Ayrıca dolar için de yükselişine devam edeceğini tabii tahmini olarak söyledi. 19.50 oran vermişsiniz dedim. Öyle oran yok dedi.
Ha, bir de stopaj uzar mı? dedim. Zaten ikinci kez uzatıldı. Bir daha uzayacağını sanmıyorum dedi.
Anlaşılan o ki en sağlıklı oranları yarın alabileceğiz gibi görünüyor.
Nisan da yada mayis ta oranlar düşer mi .(en erken ne zaman)
stopaj degistii icin bankalar aradaki farki kapatmak icin tam tersi artirirmi .
Nkolay veya fon da kalıcam karar veremedim
hsbc %19.5 yazısı gelmiş .Ama onlarda beklemede süre 385 güne kadar...%19 veriyor. demekki pazarlıga açık
enflasyona endeksli mevduat fiyatlaması yapan bankamı var??
"Erdoğan: Finans kuruluşları, özellikle de katılım finans şirketleri, bu altın ve dövizler için müşterilerine, onları memnun edecek getiri sağlayabilecek alternatifler sunuyor"
USD mevduat faizi artar belki :) altına faiz şu an yok. Altın'da bi ara %1'di. Aktif rasyosundan önceki hale gelebilir bu usd/altın faizleri.
Ne oranlar nede dolar duser.ikiside hep yukarı en az 3 sene.
Artık kim inanır...
Kadir inanır esprisinin yapılacağı durumdayız maalesef...
Ne bitmez varlık barışıymış...
Sepet yapıyorum uzun süredir:
TL Faiz + Dolar + Viop (eskiden hisse idi).
TL nin bir kısmını uzun vade bağlamak riski dağıtmak için mantıklı geldi. Diğer kısmı ile dolar ve altında fırsat kollamak daha mantıklıı bence. Ytd.
Naci Ağbal a kabinede bakanlık verileceği söylentisi var. Eğer doğru ise dolar sakinleşebilir diye düşünüyorum. Ytd.
En doğrusu nedir bilemiyoruz çünkü geleceği bilemiyoruz. Nasip...
Ytd.
Hsbc 40 güne mi 45 güne mi %20 veriyor lütfen bilen söylesin saygılar
Burgan da hala 18,5 gösteriyor sitesinde 19,5 alan var mı
Sabah banka MT sini aramıştım. Dudu nun yazdığı %19,5 oran yok demişti. Sonra müdürü dönüş yaptı. Size özel falan fişman %19.50 veririz dedi. Sabah görüştüğüm eleman ise dolar 10 tl ye gider dedi. İşkembeden mi salladı yoksa bir şey bildiğinden mi anlamadım. Ama al falan demedi tabi. Müdür de dolar yükselyor dedi uzun bağlamayı tavsiye etmiyorum falan dedi. Velhasıl herkesin kafası karışık. Her söylenene inanmamak lazım