bloombergde eurotry niye eski rakam bilen?
Printable View
bloombergde eurotry niye eski rakam bilen?
Yahu dolarda hareket falanda yok ama hakikaten dolarda hareket beklentisi oluştuğu anda tek özelliği pc veya cep telefonu alacak parayı bulmuş olan kadrolu veya gönüllü trollerin bu başlığa gelip;ama sizde dövlötünüzün yanında olun hepimiz aynı kotradayız lafı sıktı,aç kendine bir başlık orada paylaş bu nadidelerini(bakınız düşünce demiyorum).
Yeter vallahi bıktım,eyy trol! memleketi biz idare etmiyoruz sadece oy veriyoruz,ayrıca her Türk Vatandaşı devletini ve ülkesini sever,aksini düşünmekten dahi hicap duyarım,hiç bir siyasi parti devlet değildir,en çok oy alan yürütme makamına gelir,doğruları ve yanlışları eleştirilir,hiç bir siyasi parti,görüş ve lider kutsal falan değildir ve eleştiriden de müstesna değildir..
Tahminen sabah sağlam makas olacak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sadece kendimizi değil diğer em piyasalarıda sallıyor olabiliriz. usdzar yüzde 1.5 artı açtı.
İşe bakın sonunda selçuk geçerin günü geldi:))))))))))Bu gece bir saniye uyuyabilirse ben dişimi kırarım
iş bankası 7.69 alış 8.21 satış yarım saat önce 7.55 falandı,gece bitmez.
Az önce garanti cep subede rakamlar aşağıdaki gibi gördüm.
Usdtry al 8.20. Sat 7.70 gram alti al 461 sat 428
SM-J410F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabaha bakarız bunlar panik hareketler gece 03 den sonra herşey belli olur
2001 dalgalı kur kararına benziyor ...ertesi gün 0.6 olan kur 0.66 dan açmış hızla 1.8 e dayanmıştı...Derviş doların ucunu gösterince 1.3 ortalama ile uzun yıllar işlem görmüştü....
Ykb 7.94 alış 8.75 satış
Ortalık karmakarışık
Başka bir durum mu var acaba ? Merkez bankası başkanı değişikliği böyle acayip bir fiyatlama yapmamalı ..
bloomberg fiyatlaması doğru mu..?
Bloomberg 8.40
Sonuçlar net değil ekranları terk etmeyin. Yarın TL değer kazanacak :)
Bloomberg'i hacklemişler bence. :D
8,39 doğru https://www.bloomberg.com/quote/USDTRY:CUR
gap rekorunu kırdık..
yeni şafak :he: :he:
bastırmazlarsa
faiz artışına pozisyon açan
kurumsallardan kimler patlayacak bakalım..
+2% faiz üstüne +16%usd :yes:
Katılıyorum. Açık artırma gibi de artıyor. Mb dan başka bişeyler daha var gibi.
LG-M400 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cumartesi sabah isbankasindan 7,5 almıştım şuan satisim 7,6 bir günde hiç yoktan kar ettirdi namissiz [emoji1]
Mi Note 10 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
akbank şu anda 7.65 alış, 8.50 satış gösteriyor..
altını 474 den satıyor..
ilginç..
Sadece MB başkanı değişikliği mi olay. Bence şu an jet fadıl daha inandırıcı yatırımcılar için.
Yarın sabah bu operasyonu kim için çektiniz yazacak delikanlı gazete var mı?
Bizim bankalarda alış kurları yüksek olmasaydı bende sığ piyasa derdim.Ama ykb de şu an alış 7.94 ve istediğiniz kadar satabilirsiniz.Yani koca bankalar sığ işlemlere göre fiyat belirlemez.Bilmediğim bişey var bence.
Berat Albayrak’ın tedavisi mi bitti acaba?
Ykb alış fiyatını 7.74 de çekti.
Yeni MB Başkanı ağzında kuş tutsa kimse inanmaz...
Tüm dünya biliyor , hangi amaçla bankanın başına getirldiğini...
Hey Fitch neredesin ,
hey HSBC neredesin
sizi gidi yalancı çobanlar....
adeta millete dövizini sat faize yatır sene sonu 6.50 bilemedin 6.75 bilemedin 7.00 hadi yanıldın 7.25'ten dolarını yerine koyarsın diye propaganda yapmadılar mı ?
Bizim yöneticiler ABD de tahvil fazilerinin 0.35'ten 1.75 lere yani tam 5 kat artmış...
döviz düşerken kimse indirim yapmadı ama yarın petrole -elektirğe -doğal gaza - bir ucu dövize dayalı her türlü mal ve hizmete kol gibi zamları sıralayacaklar...
sabah -yeni şafak acaba yarın hangi manşetle çıkacak ...hiç merak konusu falan değil...
ığne bari 8.54 e atacak galiba , bi açılsın bakalım..ytd
500 altına , 10.50 euro ya iğne bar atacak gibi , noluo lan..
garanti 8,20 7,70
deniz 8,20 7,70
iş bank 8,22 7,70
Kıskançlıkta bitcoiciler almanyayı geçti şuan bence.
LG-M400 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.