silifkenin yengeci farklidir ) bu hafta ismarliyacaksan ugrayayim silifkeye :)mersin de yapilan silifkenin yaninda anca cakma kalir :) herkse yarasin :)
Printable View
http://www.kordonyengec.com.tr/lezzetlerimiz.html
Bence de sakıncası yok.
Afiyet olsun.
https://i.hizliresim.com/7nqqun2.PNG
Afiyet olsun,yarasın.
Mersin Silifke... beklerim.. millet yengeç yiyor ama nerde yenir bilmiyor..
Bizim orda zenginlik göstergesi değil..
Anam babam her deniz lokantasında yersin..beklerim sayın bozkurt.. başım gözüm üstüneM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Konya da memurum gözümde tütüyor şahsen..
Aslında şuan tam zamanı...
Umarım yolumuz kesişir..
Bakınız yengeç sosla yenir..yani sos dediğim limon hafif karabiber kırmızı pul biber e sürüp yersen çok leziz olur nerden soktun aklıma yav..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/pcl1nbq.PNG
"Dünya, kadının emeği ile güzelleşir. 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü ve Türk kadınına seçme, seçilme hakkı verilişinin 87. yılı kutlu olsun."
İçki kullanıyor iseniz..gurmelik takılıyor iseniz.. yengeç gördüğünüz görebileceğiniz en iyi mezedir..
Hatta yengece alışır iseniz balık yemezsiniz..
Biz genelde kendimiz temizler yeriz ama şimdi buna vakit yok..
Neyse aklınızda olsun içkinin yanında en iyi mezedir net..
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nerede yersen ye hepsi hikaye
Silifke yada tasucunda siradan bir birahaneye girip yedigin zaman tadida keyfide farkli :) coma ya senede 1 kere yada omrunde 1 kre giden insanlar yengec masalarina geldigi zaman hemen instagram story yapar ama silifkede tasucu da yasayanlar icin kebab durum yada tantuni kadar siradan bir yiyecektir :) story cekmeye ihtiyaclari olmaz :kahkah:
Bu saydığınız yerde vereceğiniz fiyatlara bizim orda kilo yersiniz eminim[emoji6]
Yaz yengeç sever 3 oldu..
Sayın sindoma çok sürpriz adamsınM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
euronews Türkçe
@euronews_tr
·
1 sa
Türkiye Barolar Birliği'nin yeni başkanı seçilen Erinç Sağkan: "Bugün itibarıyla artık TBB'nin kapıları tüm avukatlara ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, dışlamadan açık olacaktır"
Başkanıda tebrik edelim.
Adamsın... yengeç kerim var Taşucunda büyük ihtimalle orada yediniz..devlet yatılı eski hilton otel yolunda....bak bu yengeç işinden köşeyi dönen arkadaşım var lakabı yengeç ali..mersin ilinde ki tüm yengeçleri o verir...
Vallah çok sevindim ağzının tadını bilen birini görmek burada..
Aklınızda olsun İncekum da nevzat dayının yeri varm.olur da gidersen orada bir levrek ye hocam.. saygılar..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yengec Ali diye bahsettigin kisi su arkadasini yanlislikla oldurup cezavinde yatip cikan degilmi :) kisa boylu :kahkah:Sindoma bu yazdigin yerler iyi guzelde
Gercekten silifke cok farklidir . asgari ucretli kisi bu dedigin yerlere ulasamaz ama silifkede asgari ucretli kisi cok rahat yengec yer
Arkadaşların Silifke de mi..yoksa toplaşıp mı gidiyorsunuz..
Ben Silifke de tanınmış bir aile mensubuyum .. büyük ihtimalle tanırım tanırlar..
Silifkeyi bilen biri ile geziniz..daha güzel şeyler de var...
Yarasın kolay gelsinM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sindoma saydigin yerlere gelir duzeyi asagida olanlar gidip yiyemez ama silifkede dedigim gibi siradan bir yiyecektir
Her yerde yedim ama silifke tasucu burasi farklidir ortami farklidir, tadi farklidir , birasi farklidir ,sosu farklidir yiyen kisiler farklidir :)
Yok öyle biri gerçekten var ama o bahsettiğin benim dediğim ile alakası yok .
Yengeç Ali üniversite mezunu..mezun olduğu bölümün işini yapmıyor bu işi yapıyor..
3 restaurantları var..
Aile ile gidilebilir..
Silifke merkez dört yol da Taşucu sapağı na dönüp karayolları tam karşısında..
Binbirgece restaurant..
Birde mersin merkezden gelirken Silifke girişte 22 harfli ile arap birşeyin yeri vardı o da iyidir..
Dükkan isimleri değişiyor yav M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Foreks Haber
@ForeksTurkey
·
25d
Erdoğan: Siyasi özgürlük ile ekonomik özgürlük madalyonun iki yüzü gibidir. Biri olmadan diğeri anlamsızdır. Ekonomide refahı yaygınlaştıracağız
Ne diyorsunuz doğrumu söylüyor :)
Ben %50 mersin %50 gazipasa olunca silifkede hem akrabalarim cok hemde tanidiklarim
Silifkede taninmis bir ailenin ferdi isen ben kesinlikle taniyordumdur :)
Mesela yazlari bazen gokbelen e giderim miss gibi mangal uzerine birde cam tatlisi yemeye bayilirim :)
Borgo Sant'Agostino [Como] en son gittigimde balik corbasi istedigimde getirdikleri
simdi bumu yoksa silifke veya tasucunda siradan bir birahanede yengec birami sorusunun cevabi tartismasiz silifke yada tasucudur ama iste bazen instagram storleryleri icin como yada gitmek lazim :kahkah: :kahkah: :kahkah:
https://i.hizliresim.com/2gtxiuc.jpeg
Ağa sen bizim oralısın resmenM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gaz parasi cebimize girecegdi demi,öle dedi
Ozaman yengeç yerim:öley:
Sputnik Türkiye
@sputnik_TR
·
58d
Rusya devletine bağlı medya
İstanbul’un birçok noktasında ‘yoğun koku’ alarmı: İGDAŞ, 'doğalgaz kaynaklı değil' açıklaması yaptı
https://tr.sputniknews.com/20211205/...051465594.html
Afiyet olsun gençler. Hep böyle olun. Kavga olmasın. Bozkurt kardeş içim içimi yiyordu bir ara ocağa kadar yokum dedin tekrar geldin. Kredi çekti geldi bu diye içim içimi yiyordu. Ama kaybederken bile espri yapıyordun. Faiz yaramıyorsa değiştir kardeşim. Bende faiz banka yatırım ortaklığı almıyorum öyle olunca alan çok dar. Gerçi bizim paramız buradakiler için çerez olsun herkesin dünyası kendine büyük.
Ben balik konusunda şanssızım. Hanım eline almaz. Konya'da deniz yok. Canlı ala balık alırsak yeriz. Oda balıkçı sullen. Canlı canlı temizliyor kapının önüne getiriyor. Konya'da ki hemşo telefonu var. Yakada Çolakoğlu camiinin orada durur haftanın belirli günleri. Hastanede bilen varsa sor telefonunu vereyim. Beş kg dan aşağı eve gelmiyor.
Bozkurt gidersen Eleos beyoğluna git güzel manzaralı , yalnız kafana göre adamlarla ufak ufak demlene demlene güzel deniz mahsulleri ile geceyi noktala.Afiyet olsun paranı ye :)
Konya gercekten deniz urunleri yonunden cok sansiz . mevlanin orada bir yerde balik pazari vardi hamsi varmi diyene sardalyayi gosterip sardalyayi hamsi diye satan cok esnafa sahit oldum :) ama adamlarin sucu yok alan kisi sardalya ile hamsiyi ayirt edemiyorsa ne yapsinlar :kahkah:
Bu linkteki reklam ilgi mi çekti,bilgisi olan var mı topikte.?
https://parahaberler.com/ntcmarketsp...PC_2=nativecpc
YTD
İstanbul da medikal için eğitime gittim. Bir akşam balık restoranina gittik. 10-15 kişi bir sürü balık meze alkol vardı. Ben alkol içmem. Adamlar yavaş yavaş içiyor yiyor. O muhabbet beni sarmadı bilmiyor. Küçücük ekmekler vardı fırından çıkanı yedim. Masayı komple süpürdüm. Bir sürü balık gelmişti ortaya meze biri cok lezzetli adını bilmiyorum benim siparişim alabalıkti. Ama o kadar yedik içtiler hesap baya küçük geldi. Ailece balık özürlüyuz. Bildiğim balıklar hamsi istavrit alabalık sazan.
:yahoo:merhaba sn ikigözüm,son 3 seferdir inciraltı veli ustaya gidiyorum,bademli havuç tarator,patlıcan ezma,karides göveç vs.çok güzel,herşeyi güzel,fiyat kalite oranı iyi,levrek lokum zaten harika,herkese afiyet olsun normalde yazmazdım,bu akşamın kaybedeni bence türkoglu oldu,vakkadan almış,fi tarihinde öldüm gülmekten:yahoo:
Deniz vardı da biz mi öğrenmedik. Malum konya sıcak gelinceye kadar bozulur. Çoğunun geçmişte balik zehirlenmesi vardır. Balıkçı sullen abi canli canlı getirmese babam görmese biz yine balık yemeyiz yiyemeyiz korkudan. En son arkadaşım gidiyor bir şirkete yemeğe gitmiş balık var demiş ben korkarım daha önce zehirlendim. Yok demişler taze balık. Arkadaşım yiyor ve acile gidiyor. İllaki birinin böyle bir geçmişi olur.