Erdoğan: Amacımız hem iş insanlarını hem de vatandaşları 1 ay, 6 ay, 1 yıl, 3 yıl sonrasını görebilecekleri güven ve istikrar iklimine kavuşturmaktır.
Erdoğan: Amacımız hem iş insanlarını hem de vatandaşları 1 ay, 6 ay, 1 yıl, 3 yıl sonrasını görebilecekleri güven ve istikrar iklimine kavuşturmaktır.
özel bankacılıkta miktar her bankada ayrı oluyor değil mi....
bazıları düşük tutuyolar....
düşük tutulanlarda, özel şubesi oluyor mu....
Uzun vade gidişat belli...
Anırsalar da kanırtsalar da, dövize kaçışı ve talebi durduramıyorlar.
Her yolu deniyorlar ama nafile.
İlk tali yoldan venezuela otobanına çıkış, sonrası malum!
CRASH TÜM HIZIYLA.....
https://i.ibb.co/M6DncCH/otobanfaresi.png
Erdoğan: Bizim silahımız Nas
QNB 23.5 32 gün
Günlük hesap 45 gün sabit oluyor ama 23
yapıkredide 10 gün %19dan 35 günlük mevduatımı faizinden feragat ederek bozup %21den 150 küsur gün nkolaya bağladım, 25 ocakta dönüşü vardı, tekrar 20li oranları göreceğimden emin olamadım
bu nas mas dedikçe psikolojimi bozuyor artık
Iyiki nas var ,faiz 25. Nas olmasa belkide faiz 15 olacaktı.
Gesendet von meinem SM-G998B mit Tapatalk
Nas=25 simdilik haftaya 30 sonra 45.benden soylemesi
50 nasın altı kesmez
iyi yıllar herkese....
Rahat olmak lazim..
Saglik onemli...
Fazla kasmayin kendinizi..
Nerede rahat ediyorsaniz orada olun...
Dolarsa dolar, TL ise TL bist ise bist, altin ise altin...
Syg,
Hepsi birbirine yakinsar uzun vadede[emoji39][emoji2957][emoji6]
garan spot alım 11.27, ocak vadeli satış 11.68. mk 45.09%
Bazen hayatın akışına bırakmak gerekiyor. Ben rahip zamanında kararımı verdim eurobond aldım. 2 yıl geçti. Bazen benim aldığımdan daha cazip orana çıkıyor. Bazen benim aldığımın altına düşüyor. Dolar çıkıyor. Dolar düşüyor. Fark etmiyor. Sadece bekliyorum. Faizimi alıyorum. Onla yoluma bakıyorum.
Şimdi aynısını hissede yapmak istiyorum. Çok bariz olmadıkça fırsatları kullanamıyorum. Al satta para kazanamıyorum. Ama vadeyi uzattığımda daha olumlu sonuçlar alıyorum.
Bu nedenle son sözü sun tzu ile bitireyim.
Başkasını ve kendini bilirsen, yüz kere savaşsan tehlikeye düşmezsin; başkasını bilmeyip kendini bilirsen bir kazanır bir kaybedersin; ne kendini ne de başkasını bilmezsen, her savaşta tehlikedesin'.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
garan spot alım 11.26, ocak vadeli satış 11.68. mk 46.23%
usd spot alış 13.65, usd şubat vadeli satış 14.85. mk 57.25%
Bir gun ben de alirim insallah biraz eurobond...
Hayalim 5-6 cesit degisik vadeli eurobond alarak yilda 10-12 defa kupon fayizi tahsil etmek...
Itfa zamani geleni tekrar en arkaya yeni bir eurobond alarak eklemek...
Bu sekilde surekli, guvenli ve alim gucu erimeyen bir nakit akisi elde etmek...
Syg,
Carpilanlar kardesligi bende varimM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu eurobondlar fonlarin icindede var
Neye gore fiatlaniyor.sanki dolar cikinca getiri dusuyor.dolar inince getiri artiyor. Bide cds priminden etkileniyormus.dogrumudurM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://twitter.com/serdaryilmaz82/s...123511808?s=20
pinned tweet bu konuda derli toplu bir bilgi veriyor
Syg,
garan spot alım 11.22, ocak vadeli satış 11.66. mk 48.60%
garan spot alım 11.23, ocak vadeli satış 11.68. mk 49.66%
bugünlük bu kadar yeter, herkese iyi seneler.
Valla 20.12 de bende dolar yoktu
Borclanma ve degiskenlerden buyuk zarar ettim persembeye kadar bekledim zarar dahada artti persembe sattim toplam 20k 13 kardan 7 anapara.
Bu zarar kolay cikmaz
Satmasaydim 10k kurtarirdim ama panikledim bi bukadar daha gider diye 3 gun kirmizi yakti
Mevduattan geldigim icin 3 gunde bu kadar zarar urkutucu ve beni asiyor
Fon riskleri hikaye 13 tane fonun 5 tanesi 3 rikti pff uzeri gelsin diye aldim
İnanin hsyf gibi goturduler
Hersey dolara bagli 20.12 de bende 1 dolar dahi yoktu peki ben niye bu kadar zarar ettim fonlarda bulunan dolar ensturumanlarindan.
Saglik olsun.2022 de bi yolunu bulup zarari kurtarmak dileğiyle,
Tum fondaslarin yeni yilini kutlarimM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ankarada 50 kişilik bir grup, kripto para dolandırıcılığı nedeniyle şikayette bulunmuşlar....