Puhahaha Osman usta onlara bir şey olmaz. Giren çıkan benimö gibi vatandaşa. adamlar bir şey denedi...
Printable View
Cebren sökülen kartlı ( önden yüklemeli ) doğalgaz sayacının yerine takılan mekanik sayaç dün okunmuş ve fatura bırakılmış. 22 günlük fatura döneminde sadece 5 gün evdeydim. 22 Metreküp tüketime 60 TL. ödeme çıkmış. Ortalama 3 tl / m3 oluyor. Eski sayaçta yüklediğim 446 metreküpten ses seda yok....
KKM den dolayı hazineye getirilen yükü bertaraf etmek adına 17 mart PPK toplantısına kadar 15,50 lere göz yumularak toplantıda 10- 12 puan birden faiz artışına gidilirse dolar / tl en fazla 13,5 lara iner ve bir süre yatay giderse oh ne ala ....
Ya birde bu KKM yapanlar '' Ulen biz tufaya geldik. Çekelim paraları geçelim sarı gacıya - dövize - konuta vb. derlerse yandı külüm keten helva... Zor işler. Oysa , olağanüstü dönem yaşanıyor. Ne faizi, ne dövizi, ne yağ fiyatları kardeşim Kan var, gözyaşı var şükür demek lazım. ( Bahçeçiye göre ) Yatırım tavsiyesi olamaz.
Sarı sitede fiyat kriteri girerek 0-4 yaş , 2+1 daire arattığımda fiyatlarda 10- 20 bin tl. gerileme görüyorum. Son 7 gün ilanlarına baktığımda mutlu oldum. İzlediğim 3-4 şehir de belli lokasyonları takip ediyorum. Az daha düşerse kapiş yapmayı planlıyorum.
Türkiye Varlık Fonu (TVF) Türk Telekom'u satın almak için bankaların oluşturduğu bir konsorsiyumdan 1,6 milyar dolar civarında kredi almaya hazırlanıyor-Bloomberg News
Ahmet
@AhmetBeyefendi
·
16 Std.
Varlık Fonu 2 yılı geri ödemesiz 6 yıl vadeli olması öngörülen kamu bankalarının da içinde olduğu bir grup bankadan alınacak 1.6B$ kredi ile Türk Telekom'u alacakmış. Tarihin en büyük dolandırıcılıklarından birinin üstü örtülüyor ve kurum tekrar kamuya dönüyor.
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
Brent Crude Oil Preis
ISIN: XC0009677409 WKN: 967740
116,76500 $/bbl.
4,69500 (4,19 %)
10:36:06 (bid)
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
https://img.godmode-trader.de/charti...35/5848176.png
Ana trend yukarıya.!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
bu akşam barcelona galatasaray maçı var arkadaşım dostoviski ile 2 kadeh atıp seyredeceğiz maçı belki votka getirmiştir yoksa ben viski açarım artıkın :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
15 30 60 ta bayrak 5 saatlikte resmen merdiven var..
Adı üstünde varlık hacı
Okey bile.atarlar.
https://i.hizliresim.com/8uxpyho.gif
değil Ukraynayı, Avrupayı alsa...
Crude 146 doları geçmez..
2030 da da Arabı,Acemi, Rus u yağı anca bir taraflarına sürerler..
Virüs zamanı
Petrol 20 dolar civarıydı
Benzin Mazot ucuzdu
Piyasada ticaret oluyordu
Şimdi savaş var
Nakit azaldı
Petrol 120 dolar oldu
Mazot benzin tl olarak koptu gitti
Maliyetler arttı
Ticaret ve nakit akışı zorlandı, bazı sektörlerde ticaret mazot parasını kurtarmıyor
Sadecs Petrol bayileri nakit dönüyor
Herkes Tüpraşa çalışıyor Opete çalışıyor
Maliyetim kurtarmıyor, iş yaptıkça zarar artıyor diyenler artıyor
Rus ekonomisini bitirelim derken tüm Avrupa ve biz de çok olumsuz etkilendik
Daha da kötü etkisi zamanla gelicek
Yatırım Tavsiyesi Değildir
Al-Sat-Tut tavsiyesi Değildir
Ayhan bile kkm yeşilleri yatirdiysa yol uzun :he:
Puhahaha naş maş bizim nesle kodu geçti.
Bizim durumumuzun pek bunlarla alakasi yok, soyulduk biz.
Yukarda biri yazmis aci recete diye, bu recete tedavi icin ama suresi yok, soygun tum hiziyla suruyor.
Tabiki pandemi diyecek, savas diyecek, petrol fiyati diyecek, biz telekom'u nasil soyduk diyecek halleri yok.
Bak vekilleri secim bolgelerine gidemiyor, Ankara'da mahsur kaldilar.
Ve soygun tum hiziyla suruyor.
Yani aci recete tedavisi surekli..
https://i.hizliresim.com/bciqa3z.jpg
Sanki her taraf kar buz AMK, bakarsın Boluya, Tekirdağa, Edirneye oralarda iş boka sardıysa, ondan sonra kapatırsın yolu.
Benim beyin off durumuna geçti...Arap 4.4 milyar çekti bankalara ödemedi, Bu arada TT nin alacaklarını tahsil etti kasadaki parayı ve değerli varlıkları sattı temettü olarak aldı vs...Şimdi Bankalar 4.4-1.6 = zarar yazıp konuyu kapatacaklar...
Başladığımız yere dönmek için kırk takla atıyoruz....Neyse hayırlısı...
Petrol ürünlerine gelen zam önümüzdeki dönemde özellikle pazar fiyatlarına fena yansıyacak...Vatandaş ot dahi yiyemiyecek duruma gelecek...
Rusyanın çıkardığı bu savaş bizi fena etkiledi , Turizmide ne kadar etkileyeceğini yaz döneminde göreceğiz...Faiz artıramazlar çünkü düşük faizle şirketler fonlanıyor , faiz artarsa bu şartlarda çoğu şirket zombiye döneceğinden şimdilik kontrollü yüksek kura devam edecekler ....
8 Km. konvoyun çözülmesi 8 saat sürer, 8 saat Bizans kilit bir daha ...
Dün kar yağmadı sabah ufaktan başladı ama toprak ısındığından asfalta kaldırımda (benim bölge) kar yok sadece çatılarda biraz beyazlık var...Bırak mallar girsin yoksa meyve sebze hepsi don yiyip çöpe gidecek ....
Kriz yönetecem derken kriz çıkarıyorlar...Allah akıl fikir versin....
Adam gecen hafta cikti 50 kadar vekili topladi, gidin yaptiklarimizi anlatin, calisin diyor, vekiller de dayak yiyecekler, biliyorlar. Sus pus oturuyorlar.
Ozetle bir aci recete olsa ve zerre faydasi olacak olsa, gonderir ucakla getirirdi, 15 tane ucagi var.
Ruslar ın o kadar uçağı helikopteri, düştü
Tankları , Zpt leri zayi oldu
Binlerce askeri öldü, Generalleri öldü
Zelenski bıraksın gitsin
Şuralar da bizim demiştir,
tahminim
--///
Ukrayna nın o kadar toprakları işgal altında
Binlerce askeri öldü
Siviller öldü
3 milyon insan göç etti
16 gündür Kurtuluş savaşı veriyor
Bu kadar direnişten sonra
Topraklarımızdan tamamen çıkın demiştir tahminim
--///
Bu kadar savaş varken
Nasıl bir çözüm olucak?
Var mı tahmini olan?
Okumak lazim.
32 yasinda bir doktor kizimizin istifa etmeden once yaptigi aciklama.
Yarın gelicem karıma bakmazsa ya bi doktoru ya bi hemşireyi öldürmeden gitmiycem.
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...n=5li%20Slider
La rov burdan dünyaya sesini duyuruyor,
Bir kukla kocaman milletin anasını ağlattı yetmedi birde kardeş kardeşe kirdirip düşman etti..
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov: Kosova'da referandum olmadı hatırlarsanız, Yugoslavya'yı bombalayarak parçaladı, tüm batı bunu ayakta alkışladı. Arnavutluk halkına destek veriliyor ama Kırım halkına destek verilmiyor
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov: İngiltere gibi ülkelerin amaçları büyük ülkeleri tehdit etmek. Bu Rusya'ya yapılan bir saldırıdır. Rus diline, Rus kültürüne, Rus dinine bir saldırıdır
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov: Batı'nın karşılığı iki yüzlüdür. Bu bize ölüm kalım savaşı içinde olduğumuzu gösteriyor
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov: Buraya gelme sebebimiz ve amacımız Belarus'taki Ukrayna ve Rusya Başkanları arasında devam eden anlaşmayı bozmak değil. Bu krizden çıkma yolu ifade edildi, Nazizm'in bitmesi, Ukrayna'nın tarafsız olması gibi konuları da konuşuyoruz
https://cdnr.yenicaggazetesi.com.tr/...3193828339.jpg
Hiperenflasyon + stagflasyon tüm hızıyla otobanda.!!!!
Crash tüm hızıyla otobanda.!!!!
Varmı itirazı olan??????:kahkah:
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov: Ukrayna tarafı hep gerçek işler yerine yeni formatlar ortaya çıkarmayı ve basında hep manşet olmayı istiyorlar
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov: Bu nedenle bugünkü görüşme için şaşırmadım
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov: Kendisi ateşkes konusunda mutabık kalmadık demiş. Zaten burada atılacak adımlar ve teklifleri hep bildirdik, konumuz insani koridorlarsa bu yapılmalı Ancak Ukrayna siyasetinin bir parçası şu ki dış görünüş, dış algı ve kamuoyunu etkilemek
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov: Bir daha batılı ortaklarımıza hiçbir zaman ihtiyacımız olmayacak, şirketlerine ya da hükümetletine. Bunlar saldırı silahı olarak kullanılmışlar çünkü iş yapmak istememişler
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov: Biz bir yolunu bulup bundan bağımsız hareket edeceğiz
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov: Doğalgaz ve petrol konusunda burada bu mesela batılı meslektaşlarımızın vicdanına kalmış bir mesele. Biz bunları hiçbir zaman silah olarak kullanmadık ancak onlar hep bizim bununla tehdit ettiğimizi söylüyor
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'dan doğal gaz açıklaması: Petrol ve doğalgaz almayı bırakırlarsa biz enerji almaları için kimseyi zorlamayacağız, pazarlarımızı açık tutmaya devam edeceğiz
Lavrov sert konuşmuş. Batıya postayı koymuş.
Batıya satamadıkları gazı petrolü belki bize indirimli verirler. :)