7.500 den sonra güzel geldi bu
Printable View
15.33 itibariyle bir onceki mesajdaki sayilarin aynisi gecerlidir ark
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Saat 16.00
Esls 7750
A 0
S 0
G 1
16.40
Esl 7747.200
A 0
S 0
G 1
17.18
Esl 8000
A 0
S 0
G 14
17.30
Esl 7250
A 0
S 0
G 7
Hayirli iftarlar...
Dip yapmadan kapasak bari .
Dip yapmak için Ramazanı mı bekledin be mübarek..
Eşleşme 8.000 den 7200 lere nasıl indi böyle? İlginç..
Kurum dağılımı varmı bugünki
Alanda satan da hayrını görsün.Oflu sonu görmeden savaş meydanından çekilmez.Savaşta ganimetler kaz*****ndır.Yatirim tavsiyesi içermez ders niteliği taşır.
Eşleşme paylaşabilen varmı.
6860
5 eşleşen
9 satışta bekleyen
Günaydın arkadaşlar. Çok sessizleşti forum; nedir bu somurtkanlık? Eşleşme paylaşan da yok. Olmuyor, yakışmıyor ybtaş forumuna...
Teşekkürler.Çok garip.Geçen senelerde yaptığı gibi hızlı güzel bir çıkıştan sonra çaktırmadan ufak ufak aşağı gelmişti.Umarım aynısı olmaz.
Zaten 2 seneryo var 2.si her dirençten sonra %20 deki 2.dirence takılması yada taktırılması.6200 zar zor geç 7.200 üstü göster ama geçme.🤔🤔
2 adet satışla %3.5 düşmüş...Kimler neyin peşinde anlamak güç.
Eşleşme verebilecek arkadaş varmı.
Sonuna kadar beklemeye devam bıktırsınlar bakalım ama pes etmeden yılmadan filmin sonunu göreceğim inşaallah.YTD
Güvenemiyorum bu hisseye.Suç bende değil o nun geçmişye yaptığı hareketler.En karda olduğum hisse.Nereye kadar sbr ederim bilemedim.
Hemde yılbaşından beri %130 kar etmiş.ilginç işler oluyor.
6,500 den açtı..Taban.. Satan kurum hangisi arkadaşlar?Ve kaç adetle oldu bu taban?
Eşleşmeler nasıl arkadaşlar?
Nasıl derler benden alanda hayrını görsin.Ama gene pöip piyasasındayım.Burda sembolik kalacağım.
6501
5 eşleşen
0 bekleyen
en iyi satan garan 10 lot
evet garanti verdi 6.500 e ağırlıklı olarak
Arkadaşlar,saate bir olsun eşleşme paylaşır mısınız?
Ömer bey acelem yoktu alırken yatırımlık almıştım ama herzamanki hareket gibi geldi.Hafta sonu ufak bi değişiklik yapasım geldi.O hisseye geçeceğim.Sembolik hisse bile beklentiler olursa benim için o bile güzel meblağ yapar.İyi dileklerin için teşekkürler.
Katiyen gelmedi.Umarım herkezin beklentisini karşılayacak fiyatlara gelir.Nedense içimde bir burukluk kaldı ya🤫Fazlamı bağlandım ne😎
son durum nedir arkadaşlar paylaşabilirmisiniz
Tabandan açtı
6.473,30
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi