hem astor hem de europowerin arzı ile gesanın ucuz olduğu görülecektir bence...
Printable View
Söke unun piyasa değeri ulu unun iki katını geçmiş. inanılmaz,,,,,
borsa böyle bir yer isterse her türlü fiyatlar ancak uzun vadede su akar yolunu bulur
bofa yı kovdular sanki +70k idi -20k olmuş şu anda
Gençler özür dilerim 240 geçince 200 lot almıştım
Sayın fenerbahçeli siz alınca hemen söylerseniz biz satalım. Siz satıncada alalım. Yapın bir iyilik bize..
röportajı şimdi bende dinledim çok güzel bilgiler var ama bu bilgileri sagolsun burdaki arkadaşlar aylar öncesinden defalarca pekiştirdiler o yuzden satmadık satmıyoruz....
Buyuk ihtimal kendiside buraları okuyor birde siemensle taseronluk anlaşmamız var onların adına bazı parçaları üretecektik onu söylemeyi unuttu...
Videoyu tekrar izledim.Yeni öğrendiğim bilgiler 1-Trafoda %35 pazar hedefleri olduğu 2-Cironun çoğunun elektrik iletim hattı vs işinden geldiği.Gesan'a ait diğer bilgilerin çoğu burada da yazıldı.İlaveten diğer firmaları da(rakipleri) biraz öğrenmiş olduk.Neticede bence çok iyi bir söyleşi olmuş.Umarım başkaları da bu tür videolar yapar.Ne kadar tanınırsak o kadar iyi olur bence.
Videonun etkisi büyük, bence herkes olabildiğince tekrar tekrar sürekli gesan etiketiyle birlikte retwit ederek bu bilgilerin unutulmamasini saglamaliyiz. Bu bilgiler gerçek ve bu bilgilere ne kadar çok yatırımcı ulaşırsa hisse üzerinde spek bofa robot etkisi azalir. Bugun sasa ve hektas bu noktaya hergun büyüyen yatırımcı kitlesinin önüne çıkan herseyi ezmesi ile geldi. Artik durdurmak için tekrar eden spk cezalari patron demecleri vb kullanmaya başladılar . Hisse hakkettiği yere gerçek yatirimcilarla gelir. Yoksa gördüğümüz üzere bofa en fazla ikinci gün aldigini basıyor. Spek 3 gün yukseltip 2 günde yuzde 80 ini geri aliyor. Pis ediyorlar tahtayi ,milleti tiksindiriyorlar . Temel olarak belki ederini bulacak ama bizim umdugunuz zamanda oldurmuyorlar
257 rakamı ne tatlı duruyor. Yarın da Perşembe:) 300 kokusu var mı sizde de :)
hayvan terli bugün dinlenecek galiba.
2024 sonu 4milyar net karı geçmiyiz?
Bu tür agresif büyüyen şirketlerde geleceği tahminleyebilmek zor. Sermaye 460 mln TL'ye yükselecek bu yıl içerisinde. 4 milyar TL kar hisse başı 8-9 liralar demek. 12 aylık bilanço gelsin manzara biraz daha netleşir. Ancak, sunjunior'la ilgili halen bir distribütör kanalı ile anlaşılamamış olması can sıkıyor. Tahta kuvvetli bugün de. Endekse rağmen iyi dayanıyoruz.
Filmin birinde "I'm pretty much dead already" diye bi replik görmüştüm.. Ben zaten ölmüşüm gibi bişey... Endeks yıkılıyor ama bize ateş eden yok; biz zaten ölmüşüz :)
sakince bekliyoruz bakalım bu sefer biraz dirençli gibiyiz...
Ulen tam uçacaz olaya bak
Yeni iş ilişkisi. 2500 bin dolar. 48 mn.tl.
Yetmez ama evet.
haftayı 270 üzeri kapatsak çok kral iş olur.. citi az az da olsa lot toplamaya devam ediyor...
baya bir virman işleri var...
yani çok mal kaptırdılar toplamaya mı çalışıyorlar yoksa zaten takas dagınık baya bir hesaptan idare ediyorlar..
20 li fiyatlardan gelirken yatırım finans tek basına 60 lara kadar getirmişti ama o zamanda danışıklı kurumlar vardı.. ve o zamanlara biraz baktım takasta ilk 5 dışında olan diğer kısımlar hep daha fazla..
şuan takasta ilk 5 te olanların lot oranı %56,5 ve baya bir toplanıyor izlenimi var.. yani citi de ufak ufak takasını arttırıyor..
güzel günleri özlüyoruz yakında sayılabilir :)
haftayı 270 üzeri kapatalım :kalp:
Hadi be gesan....300 tele ol
244 gördük. Ama sanki içimde kötü nir his var nedense bugün
yavaş ama saglam basalım basamaklara ...
Yani sektöre göre kötü olacak hissi . Sadece his. Ama ne bileyim eurpwr için onhafta çıkıp cikmayacagini önceden bilenler Perşembeye kadar çıkarıp sonra ele mi veriyor biz anlamadan
Bugün tavan olursa bu onay haberi anlamına mı gelir? Ve onay ile beklenti gerçekleşti muhabbeti olur mu ? 300 u o şekilde gormustuk aslında yine görmeliyiz de diyor bir tarafım onay ile
Smrtg basit bir ihale ile + ya gecti. Gesan ihale manyağı yaptı bizi. Hadi hakkını ver korkularimi yoket beebybii
artık uzun bir mum hakkı değil mi? haftayı 270 üzeri kapatacağız.
arz konusunu bilemedim o konuda hep olumsuz oldum. ama sektör de çok iş var :)
söke ve ulusoy un durumu ortada..