21,50 den verdim dostum aslında yazmak istedim ama sonra neyse dedim bariz nu vardı keko dostum
Printable View
21,50 den verdim dostum aslında yazmak istedim ama sonra neyse dedim bariz nu vardı keko dostum
Dun tahtayi goturdu 170 k ile
Bugün tahtayi gömdü 87 k.ile ykb
Sabirsiz ve trade mantigi
Adamı birgün kotu carpar 😁
Ykb biterse 2 seans çıkış baslar.YTD
Yalan etti herseyi....
Zararına Verdim çıktımmm
21.20 kırılmamalıydı, sürekli bir sil baştan durumu yaşanıyor.
Neyse hafta henüz bitmedi.
Yeni alacak varsa
Is yatirim ve yat. Finans satista
Haberiniz olsun.... Ele veriyor
Dün 21,73 maliyetle 177.000 lot alan ykb sabahki baskıya dayanamayarak kol kesmiş gibi duruyor. Çünkü sabah ilk 1 saat yine yatırım ve iş satıştaydı ykb yoktu. Sonra baskıya dayanamadı herhalde su goyverdi.
http://https://i.hizliresim.com/nOWM6V.png
...şak yapkredinin kaç lotu kaldı
Hangi densiz bizim tavukları ürküttü!
Çoğu ky ben de dahil bilanço beklentisi içerisinde olduğundan satış fırsatını değerlendiremedi,bunu bilen büyük yatırımcı bilanço gönderilene kadar işkence eder.Şirket yetkilileri inşallah geçen yıllar olduğu gibi 14Şubat akşamı vergi dairesine tablolarını gönderir.Yok eğer uzatılan 19Şubat tarihini beklerse büyük yatırımcının ekmeğine yağ sürer.YTD
Bi sürpriz yapar akşam toparlarsa fiyata bakmaksızın alınabilir diye düşünüyorum.Olmazsa en düşükten kapatması olağandır.YTD
arkadaşlar akrep tradede ustadır..hangi hissede trade yapacağını çok iyi bilir...yapmışım diyorsa yapmıştır...kendisini uzun bir süredir tanıyorum...trade yapmayı başaranları ben tebrik ediyorum...dünkü hareketi başka bir gün yapsaydı bende afetmezdim...ama her an vergi dairesi bildirimi gelecek diye satmıyorum...dün de söyledim buraları beni kesmiyor...
arkadaşlar bir de bu günlerde verilecek olan bildirim vergi dairesi bildirimidir...spk bilançosuna daha var...vergi dairesi bildiriminde merak ettiğim cirolardır bir de ihracat kısmıdır...kar kısmı değişebiliyormuş...o yüzden de pehlivanların dediği gibi iyi geldi diye sevinme ,kötü geldi diye üzülme...
kesin sonuç spk bilançosunda netleşecek...
eyvallah ortağım keko bu arada size bir kopya ema 30 19,70 altı gerçekten çok zor diyor ve şimdiye kadar hiç sarkmamış çizgi grafik olarak bakıldığında kayıp olarak bu yüzde 4 değil benim için çok büyük rakam değil gün içi 20,28 stop yaparım ama gün sonunda elimde tutacağım 19,74 altı olmadığı sürece herkes bol kazançlar
Akrep dostum ölü eşek kurttan korkmazmış...banvit ta 28 zirvesinden düşmüştür....üstelik de sürekli artan ciro ,kar ve ihracata rağmen...bu işte bir terslik var...hisse eninde sonunda temel ederine çıkacaktır...bu temel ederi yakında gelecek bilançosuna bakarak öğreneceğiz...
geçmişte ne kadar ciro ve ne kadar kar getirebileceğini az çok hesaplamıştık...
hacim durağan artmıyor.
Ne baskisi baski mi vardi. O kadarcik baski dünde vardi. Ykb 106 bin satti bugun zararina. O satmasaydi zaten bu kadar gerilemezdi. Hatta yatirimcinin dikkatini cekmisti. Iş ve yatirimin baskisina direnilebilirdi. Bence bu kadar basit degil. Hepsi bu oyunun parcasi. Kimse bir gun arayla zararina mal vermez.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
başka hoşuma giden bir şeyi de sürekli artan net kar marjı...bir de azalan borçları...bir de artan ihracatı...:kahkah: sahibi olsa karton hissesi gibi bunu çok yukarılara çıkarırlar...
son üç çeyrektir kar marjı : %6 %11 %17...:) sıkıntı yok dostlar...
ha tek sıkıntı ne olabilir ?? bu hisse yaklaşık bir iki yıl içinde 2 tl lerden 28 tl lere çıktı...fiyat aşağılarda iken bazı ky lar dahi 50-100 bin lotlar alabildiler...bu küçük yatırımcılar şu anda bu hissede küçük bir spek rolüne girmişler...maliyeti aşağıda olanlar ve elinde yüklü malı olanlar elbette %5 -10 a bakmadan satmak isteyebilirler...bu etki de geçtikten sonra hisse güzel bir şekilde ederine çıkacaktır..benim düşüncem budur...
daha önce de söyledim biz öyle 5-10 kat çıkış istemiyoruz....6-7 ay içinde bir kat çıksın yeterdir...biz tok gözlüyüz öyle çok fazlasını istemiyoruz...:kahkah:
arkadaşlar bence korkacak hiç bir şey yok tahminimce
3.050.000.000,00 bürüt satışı var giderleri geçmiş verilere göre düşersek 320.000.000,00 gibi bir kar var ihracat ta artmış varın sizde kendinizce hesaplayın YTD
12/10/2017 hareketinin aynısını yapıyorlar ne YTD
Bilancoya guvenmeyin . 3 ceyrek guzel gelmişti. Sonuç hisseye caktilar.
SM-N930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
resmi açıklamaya kadar her şey muallak. bak 2 günde maymuna çevirdi.
şu anda 1 164 milyonluk ciroyu yakalaması imkansız gibi bir şey....arkadaşımız neye göre bunu söyledi bilemiyorum...
satış kademelerini doldurdu alıcı yok.
3,050,000 lık bir ciro oluşmuş ise son çeyrekte 1 164 milyonluk bir ciro yakalanmış demektir...bunu birinci çeyreğin kar marjı olan %6 ile hesap yaparsak 66 milyon son çeyrek karı olur...yok ikinci çeyreğin %11 lik net kar marjına göre olsa 128 milyon net kar gelir...yok son çeyreğin %17 lik net kar marjına göre olursa da o vakit 197 milyonluk net kar marjı gelir...
sırası ile 66 128 197 milyon tl lerden birisi gelirdi...bu ciro bana göre sadece güzel bir hayaldir...:kahkah:
ama bu hayal bile beni çok heyecanlandırdı...:) arada bir iyi geliyor galiba..