https://t.co/vS5DLe4K0K?amp=1
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
https://t.co/vS5DLe4K0K?amp=1
Akbank gibi malımızın olması sorun yaratmaz zira 2008 den beri her kriz dönemide elimizde akbnk, vakıfbank, garan ve thy olmuştu sonucunda da hiç üzmediler bekleyeceğiz
ASUS_X008D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tcmb.swpa faizlerini 11.75 e çekti.
Bnklara al geldi.
Piyasamız doları 10 liradan fiyatlıyor, doların 8 lira olduğuna bakmayın. Skoda süperb 2020 model radyatör sökme işine normal bir yerde 1000 TL ödedim, aşağıdaki resimde görülen 150 gr ağırlığında olan plastik dirsek için Skoda yetkili servis 900 lira istedi, bunu alamdan tamir ettik, cıkma parca bularak onarmaya gideceğim. Bu dirsek su tesisatlarında kullanılan örneği nalburda 10 lira. Swap gelmiyorsa ver elini %25 faizlere. https://i.hizliresim.com/EEqn9R.png
Gözler yeşilin rakamda.
Eller fiyat etiketinde abi.
Sorun etme yeşille para almıyonki
Allah bu millete çok acıdı, kaderini değiştirmesi için defalarca şans verdi.
Medya ve eğitim sistemiyle bilinçli olarak cahil bırakılmış bir milletten eline geçen şansları değerlendirmesini bekleyemeyiz.
Kurtuluş için toplum olarak hepimize bir görev düşüyor.
En basitinden "dolar artmış size ne?" deme gafletinde bulunmuş bir ekonomi bakanıyla Türkiye'nin ekonomik olarak yok olacağını, toplu iğneden doğalgaza, elektrikten patatese kadar her ürünün fiyatının dövize bağlı olduğunu, çevremizde ahaber ve trt dışında haber kaynağına erişimi olmadığı için beyni yıkanmış ve Türkiye'nin felakete sürüklendiğinin farkında olmayan bir veya birkaç kişiye uygun bir dille anlatmalıyız.
Kavga etmeden. Hakaret etmeden.
Herkes bunu kendine görev edinirse ilk seçimde ülkemizi bu adamlardan kurtarırız.
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
Öğrenmek isteyenler için yazıyorum. TKURU 445 den 47000 lot istiyormuyum? Evet ise yarın sabaha yaz. Hayır ise 401 den 23500 lot istiyormuyum? Hayır ise 361 den 11750 lot istiyormuyum? Hayır ise 324 den 5875 lot istiyormuyum?
küçük yerli yatırımcı için ,eger son 30 dakikada alımlar gelirse 5.14 üzeri kapatırsa bilinki bu sevyeler ileriki günler için hayal olabilir.YTD sadece sesli düşündüm ha bu arada benim maliyetim 5.92 tl.
https://t.co/NiXuNXfd8L?amp=1
Dua edelim de haftasonu bisi patlamasin.. Hos patlasa bile bankalardan cok umitli degilim.. Usd bugun saldi pazartesi tirmanirsa ki faiz arttirimindan sonra gorduk yine ayni sey. Maaliyet 5.13..SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
youtube.com/watch?v=8MRt0hin8mA
Herif size Kaddafi gibi hareketler sergiliyor. Hepsi gerçek.
Ne oldu şimdi.
Borsa zirveye 2 kala
Bankalar dipte bıraktılar.
Nasıl başardılar.
Çok bölüm kaçırdığınız için Kaddafi'yi göremiyorsunuz. hisse.net'in sildiği mesajlar var. şahna hacime oynuyorsan ISFIN var.
Yok be ortak elinde mal kalmış safın biriyim.
hissenetin kuralıdır siyaset baska yerde yapılır. dogru da bir yaklaşım.
bist 120 bin iken hisse 6 tl lerde geziyordu, bist 117 bin akbank 5.20
f/k sı ve p/dd çok düşük diye küçük yatırımcı büyük çoğunlukta bankalara yöneldi.bunu anlayan ekonomi yönetimi bu büyük kitleyi yok etmek ve madur etmek için hala başta özel sektör bankaları olmak üzere aldığı ucube çağdışı uygulamalarla mali sektörü baskılayıp buralardaki küçük yatırımcıları yokedip birikimlerini buharlaştırmaya kararlı görünüyor.ALLAH akıl fikir nasip etsin zararsız bu şirketten kurtuluş yok gibi......
sacma bir dusunce,millet 1 kac yildir butun birikimi ile dolar aliiyor,evini arabasini hatta kredi cekip dolar aliyor,ekonomi yonetimi neden bu dolara yatan millete operasyon cekmiyorda,topu topu tr deki %5 olan yatirim enstruman'nindaki borsaya operasyon ceksin?borsayi yoneten el nezaman isterse ozaman gider istedigi fiyata.teknik meknik dinlemez,2 aydan beri 20 kademe gidemeyen kagidi 1 ayda 10 liraya bile goturur isterse.
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Katılıyorum...Bozoklu arkadasimiz cok zararda oldugu icon galiba her zaman negatif ve kotumser dusuncelerle yaziyor. Ben umitliyim mesela Ekim sonuna kadar uzuin bir yesil cubuk bile olabilir. Ama tabii teknik 540lardan bir satis daha gelir diyor ama bilemeyiz her sey olabilir bekley cegiz. Ytd.
evet çok zarardayım .yazarken kısmende olsa duygusal yazabilirim.ancak mevduat bankalarıyle katılım bankaları arasındaki adil olmayan şaçma sapan aktif rasyo uygulaması tamamen kaldırılmalıdır.zorunlu karşılıklar ile bankaların atıl hale getirilen parası rehin muamelesi görmemeli.bunun yanında temettü konusunda BDDK direk yada endirek olarak bankaya asla müdahale yapmamalı ve ima bile etmemeli.bu iki konuda ekonomi yönetimi bankaların gerçek değerde fiyatlamasını engelliyor. bunuda kasıtlı yapıyorlar düşüncesindeyim. eğer yazdığım gibi aktif rasyo saçmalığı ve temettü prangası ortadan kaldırılsa mali sektör gerçek değerini bulur ve BİST 1100 ler değil 3000 veya 5000 yolculuğuna yelken açar.borsa muazzam bir paragirişi ile dövizde faizde aşağı çekilecek yabancı ilgisi artacaktır.ben bir küçük yatırımcı olarak araştırdım inceledim ve kesin haklıyım serzenişte bulunuyorum.bazıları bu konulara ilgi bile duymuyor araştırmıyor saçmalık vs yakıştırmalarla konuyu basite alıyorlar.
lütfen google aktif rasyo yaz ve bir incele kültürün artsın.ekonomi yönetimi baskıcı olmamalı diyorum. serbest piyasa ekonomisi kendi dinamiklerinde yolunu bulacaktır. ne oldu baskıyla dövizi durdurabildin mi faizi düşürebildin mi? olmadı değil mi. dünya çapında ekonomist kıymetli değerlerimiz var neden onların görüşlerine değer verilmiyor?isim yazıncada siyaset yapıyor diye karalama yapılıyor.biraz insaf biraz vicdan. siyasi fanatik olmak aklı ret etmek cahilliğin kör çukurunda habis bir şekilde yaşamayı kabul etmektir.çok değerli arkadaşlar ekonomi çok kötü yönetiliyor bu konuda samimi içten ve dürüst olanlara saygılar sunuyorum.
Sayın Bozoklu:Yazınıza aynen katılıyorum,ve herşeyin değeri serbest piyasa koşulunda belirlenmeli ancak.bakıyorum,Amerikada ve avrupada Bankalarda Temettü konusunda kısıtlama var,bence bu nedenle bizim BDDK da bu uygulamayı kendine destek alıyor kanısındayım,Selam ve saygılarımla.
sayın kingboy amerikada ve avrupadaki bankalar hemen hemen ekseriyeti bir önceki yıla göre çok düşük karlarla veya zararla bilanço açıklıyorlar.bizde ise tam tersi karda artış var. batıda temettüde kısıtlama var bizde yasaklama var.
SPK İşlem Yasağı Nedeniyle Pay Duyurusu
Özet Bilgi
SPK İşlem Yasağı Nedeniyle Pay Duyurusu
İlgili Şirketler
AKBNK, BERA, CEOEM, EMKEL, ESEN, GEDIK, GSRAY, IEYHO, ISCTR, ISGSY, ITTFH, KERVT, METUR, NIBAS, OZGYO, PEKGY, SKBNK, SMART, TAVHL, THYAO, TKFEN, TUPRS, YGYO, YKBNK
AKBANK T.A.S.
TRAAKBNK91N6. AKBNK. E 130.273,000TL. Nom
BORSADA ISLEM GÖRMEYEN TIPE DÖNÜSEN
Miktar iyimiş. Etkisi olurmu sizce?
Ytd
Xxx cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hepsi 130 bin lot
Bi şey çıkmaz.
çok değil yav enflaston üzeri 3 4 puan faiz verecekler daha öncede veriyodunuz
toboyovski...roman..
kırsa ne güzel olur..
ytd.ytd..:whistling:
2.60 den gelen Petkim Akbank ile neredeyse kafa kafaya geldi. Burada yerliyi düdüklemeye son gaz devam.
Yatırım tavsiyesi değildir.
YÜZDE 5 çıksa zarardan kurtulacam defolup gidecem çıkmıyor kafir.....bu nasıl bir adi şirket yahu...bankalar içinde en kötü performansı gösteriyor kafir...kusura kalmayın arkadaşlar bu i...e tahta yapıcılar insanın kafasının tahtalarını çatlatmayı çok beceriyorlar bilseler haklarında neler söylediklerimizi bir gün dahi hayatı yaşanır bulmazlar.........
Utanmasa eksi kapatacaktı şu endeks de.
gün gelir bunada sıra gelir...
https://i.hizliresim.com/APPCwH.png
kırmızılı banka
bankalar günah keçisisi... umarım toparlanıp eski günlerine dönmeleri çok uzun sürmez.
Falama istediğin kadar yap, istediğin kadar boz, kasım ayında heleki aralık ayında sana öyle flamalar yapacağım ki, aklın duracak. Garanti bankası kıskanacak seni. :)
Ne olacak bu bankaların hali böyle.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.