Sindomaya şartlı yazdım,ona güveniyorum... ama senden uyuzum.!!(bilesin)
Printable View
neyse durumu özetleyeyim..savaştan önce borsamızın yukarıya tıpası yemediydi..2 gün sonra da savaş patlak verdi..olay bu..
yani yukarı olasılığı aşağıdan zayıf..
ne kadar hoplasa zıplasa da yönü zikzaklı aşşağı olmalı..
Karaduman sen şimdi bize tüyo ver 9 bin altı giriyormusun borsaya bozkurtla yazışmalarını okudum petkm mi alıcan:)
İndi,,, ben size tüyo vereyim...pozisyonumda %10-15-20*-25 kar edebilirim.
Ben reel alış kaartlarımı paylaştım.
Sonrasında deliğanlı gibi yine satışlarımı paylaşacağım.
Kim doğrucu göreceksiniz.
yeni halka arz olmuş yani borsada geçmişi olmayan kağıtlar krizde alınmaz bana göre..akıllı adamın işi değil..haa çok iyi tanırsın şirketi bilemiyorum..ağır kağıtları almam çünkü yabancı giirişi de yok..kim nereye girecek onu da bilemem..8-10 tane tayım var..bunların zamanını yakalrsan uçurur seni..
https://resmim.net/cdn/2025/06/16/TRBArn.jpg
Evet senin yazdıklarından rahatsız oldum(vestel hk.da)
ABKA SENİN İÇİN ARACI KURUM ELEMANI DİYORDU.!(yanılmıyorsam)
İran kağıttan kaplandır. Devrim muhafızları rejimi korur sadece ve dışarıyla da vekil kuvvetleri vasıtasıyla mücadele eder. O vekil kuvvetler hamas, hizbullah, husiler vb ciddi zayıfladı 2 yıldır.
İsrail harekatı rejimi devirmek ve ülkeyi yaşanamaz hale getirmek üzerine yürütmüyor. İstese İranı yaşanamaz hale getirir, enerji tesislerini imha etmesi yeter de artar bile. rejimi devirmek şuanda kimsenin işine gelmiyor çünkü ne kadar kötü de olsa devlet devlettir. devlet yapısı tamamen yıkılan bir iran çevreye de büyük sıkıntı olur. Milyonlarca mülteci olmasını kimse istemez. İsrail İran rejimini zayıflatacak, vurucu tehditleri bitirecek. Görünürdeki hedefi şuan için bu.
israilden nefret etmemiz ve abd yi sevmememiz gerçekleri görmemizi engellememeli.
ÇORUMLU YAPMAZ BUNU DERLER YAA...(abka DERKİ ARACI KURUM ELEMANI)
https://www.hisse.net/topluluk/showt...94#post7046094
anladığım kadarıyla, abd İranı nükleer silahlanma için anlaşmaya zorlamak istiyor ve İsrail ise tam tersi abd yi savaşa bizzat katmak istiyorki işgal ettiği yerleri unuttursun..durum açık; İsrail geri adım atana kadar İran İsraili vurur ve epeyce ağzına zıçar ..abd İrana direk olarak savaş ilan edemez..
borsa için anlamı nedir bunun..zikzaklı aşşa..
zaten teknik de büle diyorki..zikzaklı aşşa
burda İran daha güçlü bana göre..İsrail pes ederse işgal ettiği yerden de çekilme tehlikesi doğacak..yani İsrail bana göre mağlup oldu şimdiden..aksi halde 3. dünya savaşı çıkar..emme Trump halkısına söz virmiş savaşırsam ağzıma furun demiş..Özellikle Çin İrana destek veriyorumuş, istihbarat vs. şuan..
o yüzden İsrail in tıpası yimez geri çekilir..
İranın elinde hipersonik füze varsa israil çok zarar görür , ABD yi aramaya başlamış hipersonik füzeleri durdurmak için silah gönderin diye demir kubbesi onlara bir bok yapamıyor , İranın sıkıntısı eski bir hava gücü olması ve iyi bir hava savunmasının olmaması bu hikaye eninde sonunda İrana yazılacakdı çinden ve ruslardan daha geniş kapsamlı silahlar neden almamış
Motorine yeniden minnacık bir güncelleme :
1.70
Hep 50 tllik alanlar 1 litre alamaz,
günde onlarca kez istasyonları uğrar artık.
nohut dayu arsa beleşmiydi..
Bugün ki kebap parası tmm izlemedeyim
adamlar demir kubbeyi elek kubbe yapmış..İran 30 yıl evvel Irak savaşından sonra füze yapımına başlamış..özellikle Kore işbirliği ile..şuanki gönderdiği ilk füzeler teee 30 yıl öncekilerimiş..birde f35 leri düşürüyorlarımış abd pazarı için kötü bir durum..İran daha yeni ürettiklerimize başlamadık diyorumuş..yani İranın hava savunması yok emme füzede 1 numarymış deyorlar..
Bana 10 gün önceki yazıyı arattırıp buldurdun ya sabah sabah işi gücü bırakıp yazı aradım.
Nerden sordum Vestl i sana :he:
Buyur
https://www.hisse.net/topluluk/showt...54#post7039754
İmamoglu davası 16 Temmuz 'a ertelendi.
Hakan Kara
@ali_hakan_kara
·
33d
Sanayi üretimi yerinde sayarken tüketim (perakende satış) artmaya devam ediyor.
https://x.com/ali_hakan_kara/status/1934518213045522727
Topige sarhoş kafaula girmek yasak olsun agşam dan beri içiyor bir türlü sızmadi