haber akışı hızlandı devirler yapılıyor hakim ortak Dogan grubuna
Printable View
haber akışı hızlandı devirler yapılıyor hakim ortak Dogan grubuna
arkadaşlar çağrı fiyatı dolar bazında kesin.1,35074 dolar.kur ne olur derseniz.
1-hisse devrinin yapıldığı gunkü merkez bankası gösterge kuru
2-çağrı için spk ya başvuru yapıldığı gunkü merkez bankası dolar kuru
bu iki kurdan hangisi büyükse o kur değeri esas alınıp 1,35074 le çarp fiyatı bul.
bunun için 2-3 aylık bir süreç olabilir.banvit te 3 ay sürdü rekabet kurumu izninden sonra.hisse devri yapılması lazım öncelikle demeir örene.hisse devrinden sonrakii 6 gun içinde çağrı için başvurmak zorunda.
2-3 aylık bir süreç olacağını sanmıyorum, en fazla 20-25 gün sonra çağrı başlar diye düşünüyorum.
Bakalım bugün hisse pay devri yapılacak mı?
Hayırlısı herkes için
KAP: DOHOL [ ] DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/683223
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...634f22e12f4eea
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...634f22e1d44eeb
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...634f22e2864eec
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...634f22e3234eed
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...634f22e4244eee
6 Nisan 2018 tarihinde Şirketimiz ile Demirören Medya Yatırımları Ticaret A.Ş. arasında imzalanan "Hisse Satış Sözleşmesi" kapsamında yapılacak pay senedi satış ve devir işlemlerinin görüşüldüğü Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 11.05.2018 tarihinde (bugün) saat 11:00'da Şirket Merkezi'nde, Burhaniye Mahallesi, Kısıklı Caddesi, No:65 34676 Üsküdar/İstanbul adresinde yapılmıştır. Genel Kurul Toplantısı'nda önemli nitelikteki işlem kapsamındaki söz konusu pay satış ve devir işlemi onaylanmış olup, alınan kararları içeren Olağanüstü Genel Kurul Toplantı Tutanağı ve Hazır bulunanlar Cetveli ekte sunulmuştur.
Saygılarımızla,
Aynen dayı
SM-J710GN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
24.81 temettü ne zaman dağıtılacak bilgisi olan varmı?
Tatile gideceğiz gidemiyoruz belirsizlik zamanımızı çalıyor. :cool:
YTD
Aydın amcam 1.35074 usd den bunu satıp 0.18 centten (77 krş tan) Dohole çağrı yapıyor.
1 Dgngzte ye 7.5 Dohol alyor Ohhh misss. :halay:
YTD
devir den itibaren yasal süreç iki ay sonrası için gecikme faizi işler
(2) Zorunlu pay alım teklifini doğuran işlemde fiyatın yabancı para birimi cinsinden belirlenmiş olması halinde pay alım teklifi fiyatı, pay alım teklifi yükümlülüğünü doğuran pay devri tarihindeki T.C. Merkez Bankasınca açıklanan döviz alış kuru ile pay alım teklifinin fiilen başlayacağı günden önceki iş günü T.C. Merkez Bankasınca açıklanan döviz alış kurundan yüksek olanı kullanılarak hesaplanan tutarın Türk Lirası karşılığı olarak belirlenir.
Merrill gedik marbas ve A1 Capital den işlem yapan aynı kişiler. Bu kadar adilik yapılır ancak çağrı fiyatı 5.80 olacak kağıdın içine ettiler. Allah bildiği gibi yapsın sizi hala milletin 3-5 lotunu daha alabilirmiyiz diye çırpınıp duruyor ********ler.
1 Hafta daha sizin olsun ondan sonra ne yapacaksınız
Kağıt sığ olunca rahat at koşturuyorlar. Fiyatın artması düşmesi benim için hiç önemli değil. Çağrıya kadar beklememde sıkıntı yok
Gece yarısından sonra haberler düşmeye başlar. :cool:
YTD
Bu kurdan gerceklesse de su devir isi,cagri fiyati 5.80lerde olsa...
Ytd
Çağrı zamanı belki 4.60 olur. Bu fiyatlara burun kiviririz[emoji23] [emoji23] [emoji23]
Hayirli olsun unvan degisikligi....
Ytd
Çok aceleleri var anlaşılan. Pay devri yapılmadan ünvan değişikliği de ne oluyor.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir duyum mu var sayın iki gözüm. Bir kac tane haber var kapta ama asıl önemli olan pay devri haberi yok henüz.
Bugün Doğan Holding’in genel kurulu yapıldı. Genel kurulda satışa onay verildi.
Sırada genel kurulun tescili var. 1-2 hafta sürüyor bu iş. Geçen sene tam 2 hafta sürmüş. Bu tescil işlemi tamamlandıktan sonra hisse devri gerçekleşecek. Devirden sonra 6 is günü içinde Demirören grubu çağrı icin spk’ya başvuracak.
Pay devrinden itibaren 45 is günü içinde çağrının başlamak gerekiyor. Yoksa faiz çalışacak.
Çok yüksek ihtimal 28-31 Mayıs haftasında pay devri belli olup çağrı başvurusu yapılmış olacaktır.
Tescil erken olursa bu işlem daha oncede olabilir.
Pay devrinin yapıldığı tarihteki TCMB döviz alış kuru * 1.35074 minimum çağrı fiyatımız olacak.
Çok yüksek ihtimal temmuz ayı içinde çağrı yapılacaktır.
Bu arada akşam saatlerinde düşen kap haberine göre 6 Haziran’da olağanüstü genel kurul olacak. Şirket unvanı Demirören Gazetecilik A.Ş. olacak.
Bol kazançlar,
Parayı bir yatırsınlar ondan sonrası önemli değil. Hâlâ satışın olacağına inanmıyorlar sanırım biz hala 5.15 e zor geldik. doğan holding 0.92 TL. Haftaya herşey netleşecek.
Genel kurul kararları tescil edilmeden pay devri yapılamıyor mu? Emin misiniz.
Rekabet Kurulu izni ve bugün yapılan Doğan Holding genel kurulu kararı sonrasında pay devir işlemleri için gerekli tüm şartlar sağlanmış gözüküyor. Önümüzdeki hafta başında/içinde devir yapılması çok yüksek ihtimaldir.
Pay devir işlemi için genel kurul kararlarının tescili zorunlu değil ve beklenmesine gerek yok. Kaldı ki genel kurul tescil işlemi en fazla 2-3 iş günlük sürede gerçekleşir.
Doğan Grubu tarafından son birkaç gündür yapılan tüm varlık alım-satım işlemleri de pay devir işlemlerinin son aşamaya geldiğini gösteriyor. Bu akşam son olarak Doğan Gazetecilik için ünvan değişikliğini ve yeni yönetim kurulu üye seçimini içeren olağanüstü genel kurul çağrısı (6 Haziran) yapıldı. Bu açıklama ile bir bakıma artık bu satış işleminden geri dönüş olmayacağı teyit edilmiş oldu. Bu da hisse fiyatlaması açısından son derece önemli diye düşünüyorum.
Haftaya bütün belirsizliklerin bitmesi ve sabırla bu süreci bekleyen tüm yatırımcıların muradına ermesi dileğiyle. Herkese iyi hafta soonları
http://www.hisse.net/topluluk/showth...73#post2148773
Haftalık Hisse Yarışmamıza
kurallara uygun 3 hisse seçin bir hafta yarışalım.
DOĞAN GAZETECİLİK A.Ş. ESAS SÖZLEŞME TADİL MRTNİ
UNVAN
Madde 3
SÌrketin unvanı Demirören Gazetecilik Anonim Şirketi olup işbu anasözleşme kısaca şirket olarak anılmıştır
Kapta dün akşam yayınlandı, düğmeye basıldı...6 haziran da da genel kurul var..temettü muhtemelen genel kurul öncesi geçecek elimize, çünkü yönetim kuruluna yetki verilmişti...
Önvan değişikliğ için Kapta açıklama yapıldığına göre devir an meselesi... Peşine 1.35 Dolarlık Pay alım teklifi için SPK başvurusu...Peşine temettü açıklaması...
Bugün yarın, yani en kısa sürede Faktöring Firmasının satış açıklaması gelecek, sanırım..Para DGZTE ye girecek... Faktöring firmasında bize ve Demirören grubuna bırakırsa Ne alaaaa..
Çağrı fiyatını etkilemez temettü ödemesi. Ben çağrı sonrasına kalacak diye düşünüyorum. Ödeyecek olsalar öderlerdi bugüne kadar. Devir muhtemelen bu hafta bitecek gibi gözüküyor. Faktoring hissesi ve öncü girişim hisseleri devredildi diye hatirliyorum. Bundan sonra gelecek haber sadece devir yapılışıyla ilgili olacak başka bir prosedür kalmadı.
Pay devrinden sonra temettü ödemesi gelebilir. Temettü bu sefer Demirören gruba geçeceği için sıkıntı yaratmaz ayrıca ky için de küçük bir jest yapmış olur. Hayırlısı bakalım...
E5303 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pay alım teklifi öncesi Temettüyü verselerde onunlada DGZTE alsam
Asla yatırım tavsiyesi değildir
Bunlar adama günahını vermezler... ironi = inori
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861
Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
Demirören aç gözlülük yapıp %93 yetmez temettunün hepsini ben alacam (Çağrı da yatirimcinin büyük kısmının hisselerini vereceğini düşunuyorum.) derse temettü odeme işi çağrıdan sonraya kalabilr. Yoksa çağridan önce odenmemesi için hicbir sebep yok.
Ayrıca dolarda bu hafta yeni rekorlar gelebilir. Gidişat onu gösteriyor. Ama merkez bankasindan da karşı hamleyle faiz artirim karari gelirse 4.15 tl ye geri cekilme olabilir diye düşünüyorum.
Bugün TEB artık alımlara ciddi bir şekilde başladı. Bu hafta bu iş biter diye düşünüyorum.
TEB Yatırım ( http://www.tebyatirim.com.tr ) Tarafından Hazırlanan
Şirket Haberleri Analizi:
"HURGZ ve DGZTE 6 Haziran'da olağanüstü genel kurul toplanacak.
Genel kurulda ya da öncesinde hisse devrinin gerçekleşmesi bekleniyor.
Hisse devri gerçekleştiğinde o günkü kur baz alınıyor ve bir pay alım
fiyatı (çağrı fiyatı) belirleniyor.
Pay alım teklifi yükümlülüğünün doğduğu (yani hisse devri)
tarihten itibaren iki ay içerisinde fiili pay alım teklifi sürecine
başlanması zorunludur.
Dolar kurunu 4,32 kulkandığımızda çağrı fiyatları HURGZ için 1,56
TL, DGZTE için 5,83 TL olmaktadır.
TEB in analizi pay teklifinde o günkü kur alınıyor demiş süreçteki en yüksek kur miktarı alınır dememiş????