Hissen varmı onu söyle ozaman konusalim
Printable View
Hissen varmı onu söyle ozaman konusalim
Var.Dedim size okuyup anlamiosunuz. Hem de cuma sabahi yüklü alım yaptım. Zira bigbang in son günüydü. Tahminim gibi akşam haber düştü tavana vurdu biliomuz
Ancak bunun bir kule değil testere disi olma durumu inş olmaz nasıl isterlerse öyle çeviriler burdaki yorumlar ky sirkülasyonu hepsi hikaye . Adamların planı neyse o
http://i.hizliresim.com/qbvbzQ.jpg
Ayak üstü 40 yalan atıyor.
Bakın 21 Martta dönmüş foruma. 25 Mart büyük gün demiş.
Halbuki 31 Martta haber düştü. Haber düştüğü günün sabahı da yüklü alım yaptım diyor.
25 Mart'ı büyük gün gören 31 Mart sabahı yüklü alım yapan deha'ya bu forumdakilerin ihtiyacı yok.
Şimdi de bigbang'in son günü 31'iydi diyor. Utanma da yok.
6 gün için bana hakaret edip benim gibi hassas bi adamı kusturecek benden yararlanamicaksiniz derdi o. Bugzilla edin buna. Arkadaş adamlar istedikleri gibi sundurdu ama son nokta cumaydi.son noktaya kadar direndi ben napıyım. 23 martta zaten aldım di baktım big bang olmuo 2 gunde ansa ya gidip 3bin tl kazandım cuma sabahi bi bakarım ki teknik yumurta dayanmış hemen aldım. La yalan desem 23 Mart'tan beri bekliodum derdim 6 günden mi korkcam. Kaldı ki aylar önce nisanda patlıcan dedimdi. Ne bilim son testere Dışişyle 31 Mart olayı ysptilar
Şurda forumun eskilerinden biri çıksın desin ki "morpheus sen içimize karamsarlık veriyorsun Allah aşkına yeter yazma" vallahi 1 ay ceza verecem kendime. Bilakis şikayet eden senden şikayet ediyor. Felaket tellalı diyor daha ne diyecekler.
Çağrı fiyatı 62 kuruş açıklanmış kağıtta dua edlim ki kule olsun, yoksa ötelenecek vs demenin manası var mı. Sen alıp satmada mahirsen al-sat burdaki adam elindeki verip bir de üstüne bi haber patlatırlarsa nolacak nasıl üstleniyorsun bunca insanın vebalini. Yorumların tedirginlik oluşturma üzerine.
başladılar önemli yorumlarımı silmeye ne haliniz varsa görün