olumlu etkileyebilir..zaten bende bugün yukarı bekliyordum işallah bugün bari yuzumuz güler...
Printable View
yauf bu antenna neden 8,80desteğini kırdı bilen varmı???şirket merkezininde değişmesi bir işe yaramadı..hayırlısı bakalım..düştükçe toplıycam bu hisseyi...
Haberler geliyor ama görmezden geliniyor.hisseye hemen satış yönünde baskı uygulanarak önü kapatılıyor. Eğer bir spek maldan çıkmak isterse bu tarz haberler geldiğinde önce sert bir yukarı hareket yapar sonra bir süre aşağı kademelerin dolmasını bekler ardından sert bir aşağı hareketle Hatri sayilir miktarda lotunu elden çıkarırdı.ama bu hissede amaç farklı.bilincli olarak eksi yazdırılan bilanço hisse temmuzda b grubuna geçmeden önce hisseye gelebilecek muhtemel ilgiyi azaltmak amaçlı.2 gün önce kapanışa doğru 8.90 da bekleyen 3000 lot alıcıya mal vermeyenler ertesi gün sabah ilk dakikalarda 8.85 e satış yazıyorlar.dun 8.80 de bekleyen 4000 lot mal vermeyenler bugün sabah ilk dakikalarda 8.73 e kadar 7000 lot satış yapıyorlar.dun akşam 18 ile bu sabah 10.20 arasında sirketde ne degistide dün daha yüksek fiyatlardan verebilecegin mali bugün bu fiyatlardan veriyorsun.hersey bilinçli.spek sağ cepten sol cebe hisseleri yer değiştirirken arada hisseden sıkılan küçük yatirimcininda malını alıyor.yaptigi bu presle hisseyi kademeli olarak aşağıya çekiyor.8.50 lere kadar bu satış baskısı devam ediyor.sonra bir süre bekledikten sonra aniden sert yukari hareket yapıyor 10.lu fiyatların üzerine atıyor kendini.bu hareketler borsadan bağımsız olarak tekrarliyor .sirket yonetimiyle birlikte ortak hareket eden speklerin bizden 5 adim onde olmasindan dolayi hep onlarin borulari ötüyor.bilanconun ne kadar geleceginden tutun ne zaman gonderilecegine kadar herseyi cok onceden haber aliyorlar.yatirim tavsiyesi değildir.
İlgiyle takip ediyorum yorumunuzu :)
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn Ergün ÇİÇEKCİ'nin medya mensuplarıyla yaptığı bilgilendirme toplantısı temmuz başı gibi Amerikaya ilk ihracatlarını gerçekleştireceklerini belirtiyor..Bu yıl 35 trilyonluk ihracat rakamı hedefleniyor. Demekki Stokların bu derecede yüksek olmasının sebebinin yeni pazarlara açılacak olmamıza ve hedeflenen ihracat rakamına ulaşmak amaçlı olduğunu düşünebiliriz. Spek kağıdı dün gene baskılayarak eksi kapatmayı başardı.Speğin Eski hareketlerinden bazı günler ufak artı kapatsada muhtemelen kademeli olarak 8.50 li fiyatlara kadar hisseyi çekmeye çalışacağını düşünüyorum..Bu durumu sadece farklı bir spekülatörün hisseye ilgi göstermesi bozabilir.Haziran ayında verilecek temettü,temmuz ayındaki grup değişimi olacak olması belki bazı spekülatörlerin dikkatini çekebilir.Dün philip capital üzerinden 10000 lot alım yapıldı..Çok fazla bizim tahtada görmediğimiz bu aracı kurum belki de farklı bir spekülatörün ayak sesleridir...Bakalım devamı gelecekmi..Hayırlı cumalar..
daha nasıl beklentiler olması nasıl haberler gelemnesi lazımdırki bu hisse yukarı tırmansın.baskı baskı nereye kadar .:)
neden hissede işlem olmuyor???tahta mı kapalı yauf...??