Nazlanmadan atak yapsa süper olacak,ama banada öyle geliyor ki çaktırmadan toplanıyor kağıt,dikkat diyeyim yani...Yatırım Tavsiyesi Değildir
LG-K520 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Nazlanmadan atak yapsa süper olacak,ama banada öyle geliyor ki çaktırmadan toplanıyor kağıt,dikkat diyeyim yani...Yatırım Tavsiyesi Değildir
Çaktırmadan mı ? 😂
Çok naifsiniz.
Adamın sürekli yaktığı 31 ve 69 ları görmüyor musunuz ?
41 e taktıydı bir ara 😎 vazgeçti.
Bu ara 56 san gidiyoruz.
Ama 31 ve 69 her gün maşallah. Ekran görüntülerinin hepsini aldım. SPK ,Bimer ve Cimer e yollamayı düşünüyorum artık. Valla yarın yapsın aynısını. Yollamayan Jakob!
yersen.
Bekleyim görelim,adam bizimle dalga geçiyor,31-69 çok anlamlı,çok manidar bi speğimiz var,çocukluğuna inmek lazım bu tür olaylarda😛ytd
Burada parayla oynuyoruz. Dalga geçilecek mevzu değil bu artık arkadaş. Öyle geyikle yürümeyecek bundan sonra. Biraz sertleşmenin zamanı geldi. Daha bu ilk hamlem olacak.
Ekran görüntüsünü buraya yapıştırabilirim. Siz de şikayet ederseniz SPK , Bimer ve Cimer e daha etkili olur. Zaten kaç kişiyiz şurada ? Herkes şikayet ederse bu yaptığı rezillikleri zor yapar.
Yarın ben şikayeti yapacağım.
Sonrasında da alacağım bazı ekstra aksiyonlar olacak elbette.
Herkese iyi akşamlar
Tamamdır Sayın Jacob bizde şikayete varız...
Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada tavşan veya dağ yok. Kanunlar var. Mevzuat var. SPK var. Bimer var. Cimer var. Tahtada Şüpheli işlemler oluyorsa inceleme var. Ceza var. İşlem yasağı var. Var oğlu var.
Boş boş geyik yapmaktan daha iyidir bunları harekete geçirmek. Siz bildiğinizi yapın. Ben de bildiğimi yapayım. Sonuçta özgür bir ülkedeyiz.