Eyvallah arkadaşım bilgilendirici oldu bu açıklamaların.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Eyvallah arkadaşım bilgilendirici oldu bu açıklamaların.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ali baba cinin en buyuk internet alisveris portali,cinde ve dunyada o kadar buyukki alisveris icin kendi bankasi var icinde,bunlar gecen ay trendyol denen internet sitesini aldi;
Benim duydugum ilerde ali baba turkiyede us kurucak,ve ticaret sirketiyle anlasiccak,halka acik ve seffaf sirketleri kullanmayi tercih eder benim gorusume gorre..
Bu tgsasin bilancosu gecen seneye gore cok guzel gelmis,9-12 ayliklari takip etmek gerek,finansal borcu hic yok,ciro ve karlilikta duzenli artis var,
Patronda kalan tum hiseleri satilabilir hale getirmis,her halde var bir bildgigi;))
Saygilar
%100 bedelsiz sermaye arttırımı
Ben daha çok size Şirketi nasıl etkileyeceğini yazim. Bence büyüyen ciro/iş hacminde banka teminat mektubu masraflarından kacmak için sermayeye birikmiş karları eklediler. Günümüz Türkiyesinde gayet akıllıca. Karlılıklarını ve ebitda marginlerini ciddi pozitif etkileyecektir.
Daha önceki yazımda iletmiştim. aslında en büyük avantajları daha hızlı vergi iadeleri almaları ve bunu yaparken şirketlere teminat mektupları veriyorlar. Para baglamak yerine sermayeyi kullanacaktır.
Yine söylüyorum;
Paranın bu kadar önemli olduğu günümüz koşullarında bir çok büyük firma dış ticaret işlerini bu tar fimalara outsource edecektir.
Kur farkı ve iş hacmi nedeniyle çok potansiyelli.
sene sonu 15 M beklentim var
ytd
Çok düşük işlem hacmi ile hisseyi aşağı çektiler
pek inandırıcı ciddi bir düşüş değil. Satış kademeleri boş
seans kapanışına doğru eksi % 6 lık kaybı telafi ederek kapatacak gibi duruyor