120 milyon dolar olsa şirketi aliriz
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
120 milyon dolar olsa şirketi aliriz
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SNGYO Konsolide 2017/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -47.088.166 Ana Ortaklık Payları: 100
alın size kol gibi kar :)
SNGYO Solo 2017/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -47.085.639 Ana Ortaklık Payları: 100
Ben zaten beklemiyordum kat ama -20 ler kafadaydı 2 katı yapmış. Ama hikayeyi anlamayan arkadaşlar çok boktan meseleler e takılıyorlar. Adam dediğin gibi namussuzlar üflese ( hiç bir şekilde yeni yatırım yapmadan kenarda sandalyede 8 ay otursunlar teslimde aldıkları paraları kıçlarına sokamıyacakları için en az 5-6 lira olur bu namussuz. Ama bu hayal benim için bu iktidarla bunlar bizim salona kaçak kay bile çıkarlar yani yatırımlarının ardı arkası kesilmez en az 5 yıl daha [emoji20]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Genel kurula kadar biraz daha yukari hareket genel kuruldan sonra stabile döner benim tahmim böyle...
Elephone P8000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
30 kişi okuyor, çok fena :oleyo:
buradan masum garibanları uyarayım, onları ayrı tutuyorum. sosyal medyada vs bir sürü o.ç. var, bunlar leşçi, ve ayakçı adamlar, haber uçuyor bunlara gazla diye, bunlar zaten ilk volide komisyonlarını almış oluyor, hatta bakın tutturdum diye grafikleri koyup koyup devam ediyorlar, bunların tuzağına düşmeyin.
özellikle bu sefer dikkat çekici artış vardı 59ken gazlamalarda, ki teknikle açıklanamz çünkü bu hisse daha önce çok tobo, çanak,flama ve golden crossu hiç etti, tekniğe uymadı, bu heriflerin hiç biri o zamanlar ortaya çıkmıyordu.
ha yarın illa düşecek demiyorum ama bu sefer oç sayısında artış var. dikkat edin. bu yönden operasyon bitmemiş olabilir. bu hissedeki tek gösterge budur benim için.