Üstadlar alcar hakkında yorumunuz nedir YTD
Printable View
Üstadlar alcar hakkında yorumunuz nedir YTD
Yazdıklarına katılmakla birlikte endeks 1545-1567 aralığında gidip geliyor ve sende farkındasındır yan tahtalar her düşüşte düştükleri fiyatlarda kalıyorlar ve sonra endeks aynı yere çıkıyor düştüklerini çıkamıyorlar ve bir sonraki düşüşte çok az çıktıkları yerden ortalama bir yüzde 5 daha düşüyorlar bu bir şeylerin habercisi bakalım ne olacak ya yeni bir zirve gelecek baskılayıp mal topluyorlar yada patinaj yapıyor düzeltme öncesi endeks bankalara alım gelmeden 1556 direnci üzerinde kalamayacağız gibi görünüyor ama herkesin düzeltme beklediği zamanlarda da düzeltme olduğuna hiç rastlamadım şu an çoğu kişi nakitte ve düzeltme çok yakın diyor pala göstere göstere yapar mı bu düzeltmeyi :) 1250 de de düzeltme olacak diye bekleyenler 320 puanlık artışı kaçırdı Çelik üstadın endeks yorumunu da merak ediyorum.Saygılar.YTD...
Iyi aksamlar herkese. EGGUB icin degerli yorumlarinizi rica edebilir miyim? Guncel destek ve direnci konusunda ozellikle.
Degerli yorumcular , bak ambalaj için yorum ve degerlendirme alabiliirmiyim.bugun son dk biraz hareketlendi….ytd
Bende dediklerine katılıyorum, Şuan borsayı aşırı derece düşürecek dolaylı tek yöntem s400 yaptırımlarını ağırlaştırmak olur, Yunanistan ilede son haberlerde krizin ortadan kalktığını gözlemliyoruz. Yanlız 20 Ocak ABD başkanı bidenin yemin töreni, ABD de bazı etkiler yapacak gibi duruyor gözlemlemek gerek düzeltmelere sebep olabilir. Aşı haberleri ile birlikte yeni normale nisan Mayıs ayı gibi geçileceğini tahmin ederek iyimserlik havası pozitif. Ayrıca endeksin fibonaci direnci 1610 çok güçlü duruyor. Kişişel görüşlerimdir. Saygılar
Takip listem
YUNSA
ESCOM
ARENA
alcar yorumsuz :) tavanı delecek az kaldı :)
Endeksin yarınki kapanışı önemli olacak. Haftalık mumun rengi bize gelecek haftaların gidişatına dair daha sağlıklı bir fikir verebilir.