5 milyonun bitmesini bekliyeceğiz anlaşılan.
Temettü den önce biter gibi
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
5 milyonun bitmesini bekliyeceğiz anlaşılan.
Temettü den önce biter gibi
Böyle de bişey varmış. 5.8 milyon satış için kap attığında şirketteki pay oranı% 20.85 di . Yani 31275000lot idi. Şuan kalan pay oranı %18. 62 yani27935000 lot. Toplam gerçekleşen satış =3.34 milyon satış yapılmış . Kalan lot= 2.46 milyon
[https://abs-0]
daha çokmuş
2016 yılında TEKFEN 3.30 lara inince 35 bin lot aldım ama ortaklardan birinin kızları habire hisse sattı benimde midem bulandı 3 ay sonra 7 tl den TEKFEN'leri satıp BAGFAŞ aldım yani 2 TEKFENE 1 BAGFAŞ sonuç TEKFEN 25 lere gitti BAGFAŞ 5 lere indi ve o BAGFAŞ lar helen duruyorlar sonuç ben kaybettim.
1 sene evveline kadar zaman zaman yan tahta olarak TEKNOSA alır satardım orada da torun SAMAN'cılar ha bire TEKNOSA sattılar, sevdiğim ve her defasında iyide kazandığım TEKNOSA'da midem bulandı bidaha almadım.
Sonuç benim 3 liraya almadığım TEKNOSA olmuş bugün 15-20 tl bandında, kim kaybetti tabiki ben kaybettim nokta.
Demem oki arkadaşlar başkasının hisse alıp sattığına değil şirketin faliyetine odaklanmak lazım, ben şimdi NİSAN-16 sını temettümü bekliyorum temettümü alırım keyfime bakarım.
Hisse senedi uzuuuuuuun vadeli bir yatırm aracıy mış öyle diyorlar, Alkim sakinleri hayırlı cuma'lar booool kazançlar dilerim.
hakim ortak olunca ister alır ister satar denemiyor. çünkü bizim aylar sonra ulaşabildiğimiz bilgileri onlar anında elde ediyorlar... onlar satmadan bir haber gönderdiklerinde hisse en yukarılara çıkabilir ya da almak istediklerinde en aşağılara gidebilir... bu yüzden hakim ortakların işlem yapması kurallara bağlanmıştır
Ekran kararttım.
Patron satışlarının abartıldığı ve hisse geri alımı neden tercih edilmediği ile ilgili mail attım şirkete. Jet hızıyla aşağıdaki geri dönüş maili geldi. Sizinle paylaşıyorum.
Çağla Koçel
16:33 (37 dakika önce)
Alıcı: ben
Sayın Yaşar Aydın Kuleli, öncelikle şirketimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Şunu belirtmek isterim ki tüm yatırımcılarımız ile bize yönelttikleri soruları son derece şeffaf ve hızlı bir şekilde geri dönüş sağlıyoruz.
Tabiki tüm pay sahiplerinin eşit bilgi alma ve inceleme haklarını koruyarak bu bildirimleri yapıyoruz.
Yine açık bir şekilde ifade etmek isterim ki, ortağımız tarafından yapılan hisse satışları tamamen kendisinin tasarrufunda olan bir durumdur. Yani şirketimizin faaliyetleri ile kesinlikle ilgisi yoktur.
Şirketimiz 2020 yılına ait finansal tablo ve faaliyet raporunu 25 Şubat 2021 tarihinde KAP Platformunda ve kurumsal internet sitesinde sizlerle paylaşmıştır. Net dönem karımız geçen yıla göre %50’nin üzerinde artmıştır. Finansal açıdan ne kadar güçlü olduğumuzu tabloları biraz inceleyerek görmenizin mümkün olduğunu düşünüyoruz.
Sağlıklı günler dileriz.