Bugün bende mi bi sorun var . Yoksa endekse mi takıldı mı millet. Tuhaf . Bizim Koray Hocamın paytak kuşu pengueni parmaklıyorum. Meri bile almaya başladı şimdi bizim tahtacımız nazlanıyor habire satış yazıyor. La olm alıcam bütün takası elinden diyorum. kamyon dayadım 4.80. şimdi de satmıyor
Deli mi ne?
ah selim abim
rastladınmı bilmiyorum, bir abimde bu kağıtta yıllardır oturuyor bolca patrona bedel ödüyor, patrona can veriyor demiştim, sizde mi bulaştınız?
19-02-2021, 14:23
selimtogrul
Alıntı:
Originally Posted by koçari
ah selim abim
rastladınmı b,ilmiyorum, bir abimde bu kağıtta yıllardır oturor bolca patrona bedel ödüyor, patrona can veriyor demiştim, sizde mi bulaştınız?
Ben tek kadmeye döner veririm acımam. ama maksadını anlamadım. gitmesi için herşey hazır. Un var, şeker var, helva yapalım diyorum inat etti.
19-02-2021, 14:26
koçari
Alıntı:
Originally Posted by selimtogrul
Ben tek kadmeye döner veririm acımam. ama maksadını anlamadım. gitmesi için herşey hazır. Un var, şeker var, helva yapalım diyorum inat etti.
Abi bu 2. temelsiz hisseniz sadece bi maksadım yok.
19-02-2021, 14:27
selimtogrul
Alıntı:
Originally Posted by koçari
abi bu 2. temelsiz hisseniz sadece bi maksadım yok.
Ah be abiii. TUPRS Al dedin de almadık mı. baksana onunda anasının hali mecali kalmamış koskoca KOÇ bile boşverdi onu. Yakında hükümet el koyarsa şaşırmam
19-02-2021, 15:12
MR&MRS
matbada biri para basıyor yine :evil:
19-02-2021, 15:45
selimtogrul
Alıntı:
Originally Posted by MR&MRS
matbada biri para basıyor yine :evil:
Daha satmadım ki sadece tahtayı iteliyorum. Çok eğlenceli oluyor ama..
Asıl PENGD yı seyret .. Arada kaptırdım uyanmadı ... oda 1-2 güne coşar
19-02-2021, 15:54
selimtogrul
tavan yetmeyecek adama yazık ya
19-02-2021, 16:09
MR&MRS
Alıntı:
Originally Posted by selimtogrul
tavan yetmeyecek adama yazık ya
ben kapadım tükkanı
bereket versin...
aldık verdik yine zarar yine zarar :vk: