İyi partiden kokular geliyor....batiniler ayaklandi
Printable View
İyi partiden kokular geliyor....batiniler ayaklandi
Şu ülkede ben dahil istanbul sözleşmesinin ne olduğu bilen, hangi madde nedeniyle bu kadar tartışma çıktığını bilen kaç kişi vardır. Ben şahsen bilmiyorum. Tahminen 83 milyonda bilmeyen insan var. Kimse bilmiyorsa neyi tartışıyoruz onu bilen var mı onuda bilmiyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
13-19 Mart arası Türkiye’de haftalık il bazından 100 bin nüfusa karşılık gelen toplam vaka sayısı :
Rakamlar uçmuş ..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...8813064791.jpg
Bir önceki hafta 25 olan çok yüksek sınıfta olan il sayısı bu hafta 39’a yükseldi
6-12 Mart / 13-19 Mart karşılaştırması
İstanbul 175,25 / 251,12
Ankara 68,53 / 107,99
İzmir 78,57 / 111.41
Bursa 78,47 / 97,14
Eskişehir 74,59 / 116,56
Antalya 95,16 /119,18
Samsun 458,53 / 508,97
İYİ Parti Adana il ve İlçe teşkilatlarından il başkan yardımcıları, il yöneticileri, il ve ilçe üst kurul delegeleri, ilçe divan üyeleri ve başkan yardımcılarının aralarında bulunduğu toplam 29 kişi, kentteki bir otelde basın toplantısı düzenleyerek partiden istifa ettiklerini ve Adana Milletvekili İsmail Koncuk'un yanında yer alacaklarını açıkladı
Haftalık bazda en yüksek artış Siirt’te . Siirt’te bir önceki haftaya göre artış %572,99 . Siirt hala mavi renkte
2. En yüksek artış %170,73 ile Elazığ’da . Elazığ orta riskten yüksek riskli iller arasına girdi
3. En yüksek artık %159,34 ile Çankırı . Çankırı orta riskten çok yüksek riskli iller arasına girdi
Kaboğluna çok deģer verirdim.
Siyasi konularla, hukuk konularini karistirinca,
hep saçmalik çikiyor.
ÇHP hep bunu yapiyor.
Bazi isler mahkemede, bazilari mecliste cozuluyor. Yer degistirince hep saçmalik cikiyor.
Abd , Paris iklim anlasmasindan çekiliyorum dedi .
Kaboglu, hangi mahkemeye goturecen.
Istanbul sozlesmesinden cekiliyoruz. mecbur degiliz..
Bu hukukculari meclisten atin.
mahkemede calissinlar...
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi