En alttaki son kare.
Printable View
En alttaki son kare.
hsbc, credit şimdide info (yatırım fonları).. maşallah her hafta değişik bir aracı kurum hem tahtaya destek veriyor hemde güzel alış yapıyor..
İşte ne kadar mal kaldı sayın sorpressa
Eskiden HSBC'yi beklerdik tahtada gözüksün diye artık unutturdu o kendini. Tekrar çıksa fena da olmaz ama onsuz da yükselebiliyormuşuz demek ki. Şimdi de İnfo vasıtasıyla fon girsin diye bakıyoruz.
Fon son 4 gündür hep alışta. Şu ana kadar sanırım 500 bin lota yakın aldı. Bugün bile endeks bu kadar kötü iken 90 bin lota yakın aldı. Bunun da 70 binini karanlık odada aldı.
İş yatırım son dakika bir gol atıp karanlık odada 13,70 kapamaya çalıştı yani en son işlemin neredeyse 20 kademe altında ama İnfo 13,85 kapanmasını sağladı.
İyi yoldayız arkadaşlar. Demek ki fon da daha alacak. HSBC bir daha ortaya çıkar mı bilmem ama bir de o çıkarsa ortaya endeksi çok da takmayız.
Güzel şeyler erken fiyatlanmaya başladı galiba. Acaba son çeyrek bilançosu sürpriz bir şekilde olumlu mu gelecek acaba. O da iyi gelirse o zaman daha sağlam basarız yere.
İş yatırımda son iki günkü satışlarıda düşersek yaklaşık 6.4 mly lot var.
Size bir takas linki vereceğim.Orda kurumların hisse dağılımı var.Bugün olan satışlar iki gün sonra yansır takasa.
Birde İş yatırım ile İş Bankası A.Ş farklı.Takasta göreceksiniz.
http://web.matriksdata.com/FinanceDa...8E498&Hisse=93
Hisse ismini Arena seçiniz.Link otomatik olarak Burçelik e ayarlı.Bende her tıkladığımda önce Burçelik açılıyor.Web sitesi ile alakalı sanırım.
Hisse ile kaç gündür tarama yapıyorum,kayda değer hiçbir haber,video vs bulamıyorum.Bende mi sorun var anlayamadım.
Bizde kendimizi takaslara verdik gayri :)