Bloomberg HT Tüketici Güven Endeksi Kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 3,2 azalarak 47,32 değerini aldı.
Daha uyanmayan çok ama çok.!!
Böyle başa böyle Tarak.!!
Kendime masallar.!!
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.!!
Printable View
Bloomberg HT Tüketici Güven Endeksi Kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 3,2 azalarak 47,32 değerini aldı.
Daha uyanmayan çok ama çok.!!
Böyle başa böyle Tarak.!!
Kendime masallar.!!
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.!!
beyler pablo escobarı izleyip gaza gelip tela yakıp ısınmaya çalışmayın gaz hala tela dan ucuz haberiniz olsun :vk:
Siz bunların ekranlardaki konuşmalarına kanmayınız. ( Artık tecrübe etmiş olmalısınız ) Gerçek niyetlerini hiç bir zaman ekranlardan hatta 5-10 kişiden fazlasına bile konuşmazlar. Sürekli haftada 3 kez - faiz düşecek, şöyle- böyle - gibi konuşuluyorsa kısa zamanda bir şeyler olacak demektir. İşte olacak olanı tahmin eden kazanacak. Sonra game over !
şahsen ben artık dövizde çok korkuyorum. Ömürlük olanlar hariç , 3-5 aylık geçim amaçlı bankada dijital döviz tutuyorum. Bir gece dövizin çok sert düşebileceğini, faizlerin 10 puan birden artabileceğini görebiliriz ( önceden yaşadık ) . Olmaz denen her şey oluyor. Sonra ekranlarda hiç bir şey olmamış gibi '' dış güçlerin oyununu yine bozduk. Bize ekonomik saldırıyı yapanları püskürttük elhamdilillah yola devam '' vb. konuşmaları duyabiliriz.
Aslında işin özü ; Buharlaştığı söylenen 128 liranın !! gittiği yerden muhteşem geri dönüşü yapılarak, en az % 70 kazanç yazılır. Sonra da yine yüksek faizli tahvile girilirse şaşırmam. yatırım tavsiyesi değildir. Düşünmeye çalışan beynin dışa vurumudur.
Endex 1850:p