Atilla yeşilada söylemişti. Çift standartlı dünyaya doğru ilerliyoruz. Yaşasın vhs kahrolsun beta
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Kuresel ekonominin bitiş sureci başlamış oldu bu durum bir çok ulkeyi kendi sistemlerini kurmaya itecektir bloklaşmalar da olası bu durumda PPA-LX2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçen TV'ye bir turizmci çıktı, alternatif rezervasyon ve ödeme şekilleri üzerinde çalışıyoruz dedi. Ziraat ve İşbank Rusya MIR kart sistemini kabul ediyormuş, o şekilde veya başka şekilde rezervasyon almaya çalışabilirler.
Rusya'dan charter seferi yapan Rusya firmalarının çoğu Tük ortaklı, uçaklarını Türkiye kaydı yaptırmayı araştıryorlarmış.
Sayın Emlak,Rusyadan tüm dünyaya kredi kartı ile Turizm açısından rezervasyonlar yapılıyo,uçak biletleri için ödemeler yapılıyo vs vs..Ekonomik açidan faturası ne olur?bilgim yok..Ancak olumsuz bir haber diye düşünüyorum.
YTD
Asgari ücret 1584 TL .. bugünkü kurla ,Rusya'da.
https://vizem.net/rusya/calisma/asga...%B1ndad%C4%B1r.
Antalya'ya,bodruma,alanya'Ya tatile gelen 4 milyon RUS senin hesabınla üst tabaka mı??
Bu işi durdurur ise Çin durdurur, gelişmeler bizi rahatsız etmeye başladı demişler.
Anladım Sayın Emlak,çok teşekkür ediyorum.YTD