Tüm paylaşımlarınızı okudum; emeğinize sağlık! Çok teşekkür ederim!
Printable View
teknosada henüz fiyat 10 .00 civarı iken üçüncü çeyrek bilançosunu 17-20 aralığında karşılamasını bekliyorum demiştim...aradan neredeyse tam üç ay geçti..sonunda teknosa 17,08 e dayandı...iki üç gündür de bir türlü 17,85 leri geçemedi..ama o yolu da bayağı maliyetlendirdi...artık küçük bir alış baskısında da orayı geçebilecek bence...biraz daha dişimizi sıkalım..:)
kazancınız bereketli olsun dostum...bu teknosada daha çok potansiyel olduğunu biliyorum..sektörü iyi ,kendisi doğru adımlar atıyor...bilançoları ile kendisi ispatlayacaktır...ges ile ilgili de bir iki haberi çıksaydı çok kısa sürede büyük mesafeler kat edecekti...tabi bizim için hedefe gitmesi önemli...kısa veya uzun süre pek de fark etmez..
selamlar , hayırlı kazançlar sn.keko, emekleriniz için teşekkürler.
ges ile ilgili haber çıkmamasının nedeni Teknosa'nın yıllık cirosunun aldığı yada alacağı ges işlerine kıyasla fazla olması olabilir mi? Teknosa'nın 2021 yılı cirosu 7,52 milyar. Yıllık cironun belli bir yüzdesini aşmayan iş ilişkilerini bildirmek zorunda değiller bildiğim kadarıyla. Yıllık cironun % kaçını aşarsa iş ilişkisini bildirmeliler? %5 olsa tek seferde 350 milyondan fazla iş almak da kolay olmaz diye düşünüyorum.
Geçmiş sayfalarda fazla sayıda Teknosa ges işi ile yapıyor mu diye sorulmuş, 1 dakika sürmez internete yazınca haberler çıkıyor, iklimsa ges yazınca.. haberin tarihi 30.03.2022
https://www.dha.com.tr/teknoloji/ikl...asladi-2046323
İklimsa, GES alanında hizmet vermeye başladı
Teknosa nın iklimlendirme sektöründeki faaliyet gösteren markası İklimsa, sektöründe bir ilke imza atarak Güneş Enerjisi Sistemleri (GES) alanında faaliyete başladı. İklimsa, sürdürülebilir bir çözüm olan GES alanında sunduğu uçtan uca hizmet gücüyle, iklim değişikliğiyle mücadeleye katkı sağlamayı hedefliyor.