yoksa ... tutarda yardim yapmayi planliyoruz/düsünüyoruz/umuyoruz falan mi bunlar ?
Printable View
yoksa ... tutarda yardim yapmayi planliyoruz/düsünüyoruz/umuyoruz falan mi bunlar ?
acaba ziraat önderliginde emeklilik sirketlerine önden yukleme mi yapiliyor ?
anlamadigim icin soruyorum
Simdi piyasada net alicı varken bu fiyatta hisse satmayan
yarin 9 tl altına hisseyi indirdigi zaman isbankası cikip geri alim yapmasi lazim
10 milyon lotu 12 tlden sat
3-5 milyonda 9 tl altina düsürmeye sat yukardan sattığın lotları yerine koy ne ala memleket,
Bizimkilerdeki niyet ise ruscadaki: нет
Bedava aldım bakalım İsctr fakat az payım var.2 tane banka hissesi var büyük hareketi yaşarsam dans olacak pistin ortasında diğeri Ykbnk hissesi hayırlısı gün gelir mızrak çuvala sığmaz.Bağıra bağıra ralliye büyük harekete başlar.
Benzer görüşüm vardı sahol satıp Akbank almıştım bile bile riski görerek sahol % 13 düşerken Akbank % 35 düşmüştü bankalarda ciddi spek oyunları var maalesef şubat sonu temettü kadarı çıkana kadar ilk karar İş bankası çıkarsa bayram 20- 28 Şubat haftası 6 işlem günü var bu günlerden birinde temettü kararı çıkar ise ? 2 tavan gelebilir de minimum , Ytd
Xbank tüm bankalarda malum spekler nerden döndürecekler , 10.50 -10,80 tl filan mı ? … test edip yüksek oranlı temettü kararı ile % 10 ve üstü ——12 -13 tl doğru yönelmemiz , gitmemiz şart umarım bunlar olur . mart başı beklentim bu yönde sonra da seçim rallisi veya temettü rallisi olursa 14-15 tl hayırlısı YTD