Şimdilik öyle.
Ama dolara da bir güzellik düşünülüyor gibime geliyor ya bakalım zaman ne gösterecek.
Printable View
Boşta para bırakmaya gerek olmaması lazım zira e-turuncu hesap zaten günlük faiz işletilen bir hesap ve tüm para zaten günlük vadesiz hesapta duruyor. Akşam bağlanıyor.
Bir de bu debit kartı örneğin tüm marketlerde kredi kartı cihazına takıp kredi kartı gibi ödeme yapabiliyor muyuz? Tüm iş yerleri debit kart ile uyumlu mu?
Tabii ki.
Ben otomatik ödeme tanimlamistim 500 öyle harcaniyordu, bi'de markete girip arabanın çeyreğini dolduruyordum oluyordu 750 [emoji4]
İNG'nin mobil uygulaması da çok güzel. İstediğiniz bildirim ayarlarını ve hesap ayarlarini yapabiliyorsunuz.
Benim 1 sene dolmadan 4 ay daha uzattılar toplamda 1 sene 4 ay kullanmış oldum. Şuanda o %22 yi mumla arıyorum. :(
Bu arada forumlarda okumadıysaniz e-Turuncu açma taktiği;
Bankaya gidip normal hesap açtırın, internet şifrenizi de alıp kendiniz açın turuncu hesabınızı. [emoji4] Bu şekilde ne kargo posta beklersiniz ne de turuncu hesap olup 2 ay ile sınırlı kalmaz hoşgeldin faizi.
ONEPLUS A6010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaslar beni aydinlatin lutfen, acayip isler donuyor,
maduro 2.5 gr kulce altini 6300 bolivara satiyor
2 dolar ediyor bu !!!
2.5 gr altin 2 dolar !!
turkiyede 2.5 gr altin 104 dolar !
50 kat dolar bazinda kar.
biz nasil madurodan altin alabiliriz ?
kaynak video;
https://youtu.be/Ecnl3S7U1l8
abd, tc ye 20 ton altin girdi demisti venezuellada
bu isten birileri fena dolar vuruyor !
Hayır o şekilde olmuyor.
İki ayrı hesabınız oluyor, bir tanesi normal banka vadesiz mevduat hesabı diğeri de e-Turuncu hesap.
Vadesiz mevduat hesabınız, banka kartınıza bağlı, yani alışveriş yapmak veya fatura ödemek için burada o anda paranız olması gerekiyor.
ONEPLUS A6010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.