ödenmiş sermaye 8milyar 447 milyon biliyorum.uzman parada ve borsa gündemde 9 milyar 225 milyon diyor kafam karıştı bu farklılık nereden geliyor bilen varsa lütfen yazssın. yaklaşık 778 milyon fark nereden kaynaklanıyor?
Printable View
ödenmiş sermaye 8milyar 447 milyon biliyorum.uzman parada ve borsa gündemde 9 milyar 225 milyon diyor kafam karıştı bu farklılık nereden geliyor bilen varsa lütfen yazssın. yaklaşık 778 milyon fark nereden kaynaklanıyor?
HISSE GUZELLESECEK. garantı nere ykbnk nere..sahsı kanatım turkıyenın garantıden sonra en ıyı bankacılık hızmetını sunan banaka hatta garantıyle basabas dıyebılırım
Ek 29680 Yabancı fon dagılımı takaslardan daha detaylı oldugu için ekran görüntüsünü atmaya çalışıyorum
Buda discounted cash flow tekniği işe değerlemesi. Ytd Ek 29681
Ülkede risk çok bu değere ulaştığında dolar kaç olur cari açıkda kapanma emaresi var mı. Ödemeler dengesi krizi gelir mi?
Risk hissede değilde sistemin kendisinde malesef. Ekmek 12 liralar konuşuluyor taze fasulye seksen.
su gonderdıgınız olması gerekne fair value var ya tamda benım akılımdan gecen fiyat ...elınıze saglık..bu degerlere gelmesı ıcın cok beklenılecegını zannetmıyorum.garantı bankasında ıspanyollar 13 lu veya o cıvarda fiyattan alırız demesıyle garantı de muthıs bır hareket baslatmıstı..bu hareketlere benzer bır hareketın olması muhtemel