basganım gerekli hesaplamaları yaptım kontrol ederseniz sevinirim.
Printable View
Çalma olmasa heryerde AVM açılıp, adım başı market açılıp tıka basa ithal ürün satılır mıydı? Spor klüplerinde ağzına kadar ithal topçu basketçi olur muydu? Adım başı Starbucks McDonalds olup ithal yiyecek satılır mıydı?
İtalya da Starbucks kaç tane var? 3 tane.
Almanya da Starbucks kaç tane var? 100 tane
Türkiye de Stanbucks kaç tane var? 700 tane.
İtalya da bizi kıskanıyor. Almanya da bizi kıskanıyor. Biz lüks tüketme ithal ürün tüketme yarışında hepsini geçtik.
mansur başkan sağlam geçirmiş
ego biletini
Zirve yaptırıp, MB de alttan döküleni toplayarak yerel seçimlere kadar yataya sokabilirler..
30 dan haşırt 26 ya yamulurken misal, döküleni toplar MB, 28 e bağlar grafiği...
Tabi...hangi aralık şu an muamma..
Yoksa doların 50 lere doğru gidesi var...ama vurursa küsküyü 30-31 den,
20 den dolarize olan 30 a satar, etti %50, onu da yatırır %35-40 faize...%100 der bileşiği...bu sene de enflasyondan yırttım diyebilir bir kısım...
Göreceğiz bakalım, epistomolojik kopuşla rasyonalizm arası bi yerde hidayete erecez sanırım, Gri Şimşekle...yerel seçimler olmayaydı direk Ak Şimşek'e erecekti, iReis' in gölgesinde 'terbiye' edildi. Bu kadar zamdan sonra, bi durup düşüneceklerdir.
https://www.sozcu.com.tr/2023/ekonom...=alt_surmanset
Ankara'da ulaştırma fiyatları yüzde 57,89 oranında zamlandı. Otobüslerde tam bilet 15 TL'ye, öğrenci bileti 7,5 TL'ye yükseltildi.
SOZCU.COM.TR