Yooo.. Biz krizden önce de müteahhitlere ver yansın ediyorduk.. Hiç de sempatik bir tarafları olmadı..
Yatırım tavsiyesi değildir...
Printable View
Way arkadaş habere bak.. Çok ilginç.. Gerçekten iyi şeyler mi oluyor da bu Amerikalılar böyle yazıyor yoksa başka pazarlıklar oldu da bizim mi haberimiz yok.. Her ne ise okuyunca mutlu oldum..
https://www.bloomberght.com/haberler...erinin-altinda
Bugun $ faizleri %6 konusuluyor.19.50.dan tersde kalmaktansa , kur riski almamak daha iyi.ytd
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kurnaz asla kaybetmez, tabi biraz aklı da lazım.. gayri menkul de kaybedenler genel olarak kim biliyormusunuz? "ev sahibi olmak için yıllarca kredi ödeyecek doğru,dürüst insanlar"
siz yine uyanıkların kaybettiğini düşünmeye devam edin.. hayatta hiçbirşey göründüğü gibi değildir.. olayları çözebilmek için ciddi muhakeme gerekir. ezbere düşünerek gerçekleri bulmanız mümkün değildir.
dip not; 2018 yılında artık iyiler kötü, kötüler iyi görünür, doğrular yanlış, yanlışlar doğru görünür.. bunları ayırt etmek ciddi muhakeme gerektirir. size hep iyilerin , doğruların kötü ve yanlış olduğu algısını işlerler sizde bu algılara inanırsınız.
Yüzde 100 katılıyorum. Türkiyede alt sınır zekada milyonlarca insan var. Akraba evlilikleri, genetik sebepler, eğitim eksikliği gibi bir cok sebebi var. Devlet sektörü regule etmediği için kurnaz mutehaitler saf vatandaşın parasını ÇALIYOR. Devlet de izliyor, canak tutuyor.
Buffet bir sözü vardır. Dürüstlük cok pahalıdır, ucuz insanlardan beklemeyin.
Arkadaş ben şunu anlamıyorum.. Forumda kenarda oturuyor izliyorsun her şeyi uzun süre sesin soluğun çıkmıyor.. Bir tane katkın yok.. (Evet eskiden vardı biliyorum, gayette iyi hatırlıyorum).. İş işten geçmiş olan olmuş burda millete ders veriyorsun..