Biliyordumda yinede son bir kere emin olmak için araştırma yaptım ' Marka yatırım holding '2019 yılının mayıs ayında yüklü borçları yüzünden battı batacak deniliyordu o zaman 'Marka' hisse fiyatı 0,45 krş idi daha sonraki yıllar toparlandı 6.80 küsur tl'yi gördüm bu gün 3.35 tl yani adam olacak çocuk şeyinden belli olurmuş misali dürüst,mert,hakkaniyetli,imanlı,inançlı,adil Allah korkusu,sevgisi olan haram,helal bilen ,itibar sahibi iş insanı yaptığı hoş,makul,doğru,adaletli icraatlarından belli olur mücahit Ören itibar yerlerde sürünüyor tam 30 yıldırda soygun yapıyor çalıyor bunu o da inkar etmiyor hemde aşikar yapıyor..Geçenlerde bir olumsuz haber çıkarmıştı sırf şirketlerinin hisselerinde satış baskısı yaratmak vurgun vurmak yatırımcıyı perişan mağdur etmek için neymiş efendim bir iş insanının ondan bilmem kaç yüz milyon alacağı varmışmış karşılıklı tehditler iddialar inkarlar gırla gitmişti mahkemelerde görüşürüz denilmişti hepsi yalan alavere dalavere danışıklı dövüş bu şahıs böyle bir din taciri iblis 90'lı yıllardan beri babası ile berebar vatandaşların kanını emmişti bu sülükler neyseki babası geri dönülmez bir yol olan ahir aleme yaptıklarından dolayı Allah'a hesap vermeye gitti oğlu arkada babasını aratmıyor çok daha bir zalimlikle yatırımcıları kasıp kavuruyor..Allah merhametsiz vicdansıza önce ıslah sonra hidayet nasip eylesin..onun yüzünden banka borçlarıyla boğuşuyor ağır sıkıntılara gark olmuşum canım fena yanıyor alçak iblis...