Bu endekste iyi kapattı. Devre kesmedi bu bile büyük başarı....
Printable View
Bu endekste iyi kapattı. Devre kesmedi bu bile büyük başarı....
Nasıl düşüyor ama...
Allahtan rallide o kadar tavan yaptıda şimdiki düşüşü etkilemiyor......
Ne tavanlar yaptı ne tavalar....
Vay be dediğimiz yükselişler falan....
oprerasyon çocuğu ....
istesem seni şu an 1 ay içinde emekli ederim ..
sosyal medyalarla sayfa sayfa yayrım bu yazdıkları . bu hesaplamalarımı. tiktok instagram yotube twitterda bütün yüksek takipçili kişiler bu hesaplarımı gönderirim durmadan . Elbette bu yüksek takipçili kişiler benim hesaplamalarımı görür bi gün ve sayfalarında "bilgi" amaçlı paylaşırlar, buna eminim.
Sonra istesem tiwwer'a , instagram'a ,telegram, tiktok'a youtub'a her gün reklam vererek sosyal medyalara reklam vererek bu hesaplamalarımı yayarım.. 7 milyon borsa istanbul yatırımcısının bu hesaplamalarımı görmesini sağlarım.
istesem seni 1 ay içinde emekli ederim.
ama bunu yapmayacağım çünkü senin çırpınmanı seyrediyorum ve zevk alıyorum. Senin acı çekmeni aylara yaymak istiyorum. Bu sebeble hızlı olursa süreç senin acı çekmen de hızlı olur . ben senin acı çekmeni ve sürecin yavaş yavaş olmasını istiyorum.
Ben senin çırpınıp, acı çekmeni seyretmek istiyorum... tıpkı bugün yaptığın gibi.
nasıl da belli ediyorsun acı çektiğini ve çırpındığını ... işte bundan zevk alıyorum benim yemek yemek dışında enerji kaynağım da bu tip şeylerdir.
Nasıl ki sen, son 6 senedir benim gibi eski yatırımcılara, yaptığını bırakmadın , dağlar tepeeler çizdin durmadan her sene her ay her gün çizdin bu dağları tepeleri ve zevk aldın bundan ... bu saatten sonra da ben zevk alacağım senin acı çekmenden, çırpınmandan.. tıpkı bugün şu anda , senin acı çektiğini kıvarandığı görüyorum ve inanılmaz zevk alıyorum bu olaydan.
6-8 ay boyunca senin kıvranmanı ,acı çekmeni , çırpınmanı zevkle izleyeceğim. Tıpkı bugün, şu anda zevkle izlediğim gibi.
NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin