Hocam son yukselişin fibo %62 seviyesini 2,05 olar geri alarak taban oluşumunu tamamlamış.Güç topluyor yakın takibe devam.Az sabır diyelim.YTD.
Printable View
Arkadaşlar bendeki hisseler zaten sizdekilerin ve çelik hocamın hisseleri ile aynı farklı olarak şunu diyebilirim uzun vade olarak özellikle 2023 için söylüyorum iyi olacağını düşündüğüm ASELSAN topluyorum ayrıca bilançosunu cok begendigim İNDES hoşuma gidiyor ve az da alım yaptım şahsen uzaktan eğitim devam edeceği düşüncesi ile.Bir de elimde yok ama TLMAN Karadeniz'de bulunan en önemli liman doğalgaz rezervleri dolayısı ile beğeniyorum.Yazdiklarim beni bağlar Ytd
Teknik bilgim olmadığı için arkadaşlar ben tamamen hikaye üzerine gidiyorum bilgim oldukça paylaşırım .
Arkadaşlar Erbosan da bi kaç gündür hareketlenme var gibi. Takip eden veya fikri olan var mı. Paylaşırsa sevinirim.
Ben daha yeniyim siz degerli hocalarım kadar bilgilerim yok ama celik hocamın da paylaştıgı adese yi iyi goruyorum ittfh ın sermaye arttırmıyla tavan yaptı sermaye arttırmı adesenin borclarını odemek icindi eger borcların kapanma haberi kapa duserse celik hocanın dedigi gibi merko olurmu ?
Turk Telekom TT175 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uzun zamandır takibimde ve 2,34 maliyetle portföyümde tutuyorum
Turk Telekom TT175 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.