Günaydin arkadaşlar
Printable View
Günaydin arkadaşlar
Adam savaş çıkarmak için her haberi yapıştırdı ama olmadı...Benim artık sağlam bir ters indikatörüm var:)
Hele günde 5 kere aynı pozisyonu yazınca,TEYİT GELMİŞ OLUR.
günaydın.
zor bir işlem günü daha başladı.
zor derken açılışa göre short sıkıştırmaca olacak gibi
Geçen yıl KPSS 1.sinin mülakatla elendiği bir ülke burası. AKP-Fetö işbirliği ile tüm soruların yüzlerce kişiye verildiği bir ülke burası. Yılını unuttum 1000'e yakın kişi tüm soruları doğru cevaplamıştı:)
Ben şahsen bu katakulli sınava girenlerin aklına şaşıyorum.
Bu ülkede bu keneler gelmeden önce sınavlar ve seçimler şaibesiz yapılırdı her şey nizam içerisinde olurdu. Her şeyi mahvettikleri gibi bunu da mahvettiler. İnsanların alın terini, anne babaların çocuğum sınavı kazansın diye dişinden tırnağından artırdıklarını ve emeklerini çaldılar. Bu hırsızlar din,iman,allah,kitap diye cahilleri hedef kitlesi olarak görüp her türlü ahlaksızlığı yaptılar/yapıyorlar. Ya ilk seçimde defolup gidecekler ülke rahat bir nefes alacak, ya da çok daha felaket günlere yelken açacağız.
Danaya girer gibi bir kaç kişi birleşip soruya girilebilir.Dediğiniz gibi tırt değilsen soruların hepsini satın almaya da gerek yok 100 değil de 50 soru alırsın az bişi de kendin yaparsan mantıklı olabilir.:)))))))))))))))Memuriyet olayı sadece maaş değil ki,iş güvencesi sağlık emeklilik de düşünülünce olay değişir.
TÜİK Başkanı Erhan Çetinkaya'dan enflasyon öncesi Beştepede ziyaret
TÜİK Başkanı Erhan Çetinkaya, temmuz ayı enflasyon rakamları öncesinde Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na dikkat çeken ziyarette bulundu. Çetinkaya burada Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile görüştü. Görüşme basına kapalı gerçekleşirken, detaylara ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.
Soru hazırlayan komisyonu nasıl seçiyorlar,aklım almıyor?
Tonlarca kaynak-soru bankası var.İllaki onlardan alacaksan bile her kaynaktan 1-2 soru alırsan kimse bir şey diyemez.Ama bir kaynaktan 20 soru alırsan KIYAMET KOPAR ve her türlü ittihamla baş başa kalırsın.
Bu acizliktir ...Zaten açığa çıkacak olan bir durumdur.Bu adamlara bir de soru hazırlamaları için para veriliyor.TAMAM KENDİNİZ HAZIRLAMIYORSUNUZ AMA bari tüm kaynaklardan harmanlanmış sorular sorun...o bile yok..
Bir de soru hazırlamada metod yok.Ya çok zor ya çok kolay.oysaki bir yöntem olmalı ve bu her zaman uygulanmalı.
Çok zor olunca da çok kolay olunca da ölçme yapamazsın,YIĞILMA OLUR(BU SENEKİ LGS VE YKS)
10 SORUNUN ; 2 Sİ ÇOK ZOR,2 Sİ ZOR,2 Sİ ORTA,2 Sİ KOLAY,2 Sİ ÇOK KOLAY...Bu kadar..sadece yapılması gereken bu...
Her testin içeriği bu olmalı.Matematik çok zor olup,Türkçe kolay olmamalı..