Originally Posted by
indregandi
ancak Yahudi sermayesi tek merkezli değil, ABD ile birlikte AB de de hatırı sayılır derecede, bkz son İsrail -Hamsta yer tutuşlerı topyekun,
bu iki merkez neredeyse 1600 lerden beri birbirleriylede çatışma halindeler ve güç bir Avrupada bir Amerikada,..
ÇİN in üzerinden dünya hakimiyeti Çini kötülemekten başka bir şey değil,..
Yahudi sermayesi için dediğiniz aynı zamanda konar göçer bir sermaye anlamına gelir ki yeni kıtaya hücümla serpilen bu sermaye, işin sonunda geliştirebildiği ve dünyayı soymakta kullandığı FED gibi bir argumanı varken bunu asla bırakmaz,..
Çinse emperyalizme papuç bırakmaz,..
dolaysıyla batıdan sürekli pompalanan bir özgürlük alanı Çin de yok, batı bunu biliyor,..en son kaçmak istediklerinde çıkamadıklarını hatırlıyorum,..
İlaveten Yahudi sermayesinin yeni yurtlar aramak yerine bir savaşa girmek ziyadesiyle işine gelir,..bu savaştan extra kazanç elde etmek demektir,..
sonuç olarak ben herkesin sıkışacağını ve sıkıştıkça çatışmaya yatkın olacağını düşünüyor ve görüyorum,..
tabiki biri diğerine dalaşmaktansa Rusyayı kesip yemek herkesin işine gelir ancak Putinde papuç pahalı, dünyayı yakarım diyor,..
burada düz manada ABD - ÇİN çatışmasını görmek ve bunu Rusya üzerinden seyretmek akla daha yatkın duruyor,..
çünkü Batının ve sermayesinin bölücü bir özelliği var, Çin bunu biliyor ve o nedenle dediklerinizi kendisinden uzakta ve kontrol altında tutacaktır,
tutamayanlar düşünsün