Bugün ınl fonuda 0.09 kar getirdi hisse senetli bir fon biraz daha elimde tutmaya devam edeceğim ıgl olan ppf fonunu sabah sattım yerine apt orta vadeli borçlanma aracı fonu aldım
Printable View
Bugün ınl fonuda 0.09 kar getirdi hisse senetli bir fon biraz daha elimde tutmaya devam edeceğim ıgl olan ppf fonunu sabah sattım yerine apt orta vadeli borçlanma aracı fonu aldım
5k lik tl ile dbh eurobond olan fon a giriş yapmayı düşünüyorum ayrıca cuma günü tüm fonlar kar olarak gelir elde ettim guncel portföy ise
50k ınh hisse senetli karma fon
50k aıs kira serfitikali
50k tpf özel sektör borclanma
50k apt orta vadeli borclanma
5k dbh eurobond fonu
bugun kritik ,ya ppf devam yada hisse fonlara giriş yapacaz,
ne kadar da eksi verse satmam ben nazari. acc ni sattim cunku borsa o kadar yukselirken eksi verdi.
yillik bazda ben bakiyorum. yuksek getiri veriyor kac gun beklentileri yukseldiyoruz bence yanlisdir. hep yukselirse bu kadar insan neden bosuna calisiyor essek gibi!!
doların ateşinin yükselmesinin en önemli sebebi olarak cumhur başkanımızın dün akşam oldukça kararlı ve net şekilde söylediği, gerekmesi durumunda incirlik ve kürecik'in kapatılacağı sözleri gösteriliyor. bu sözler, dünya basınında da ciddi şekilde yankı bulup acil koduyla servis edilmiş. diğer yandan bu durumun türkiyenin rusya ile yakınlaşmasını hızlandırabileceği ve bunun nato için hiç de iyi olmayacağı türünden yorumlar yapılmış