Printable View
Alıntı: Originally Posted by Pestilence Hanginizin nefesi kuvvetli ise o üflesin 😁 Valla diger baslikta hayrani ustad var Onu bulun getirin o uflesin Mubarek adam Simdi biz uflersek ucar
Alıntı: Originally Posted by Webster Valla diger baslikta hayrani ustad var Onu bulun getirin o uflesin Mubarek adam Simdi biz uflersek ucar :kahkah::kahkah::kahkah::kahkah::kahkah::kahkah::k ahkah::kahkah::kahkah::kahkah:
Alıntı: Originally Posted by Webster Valla diger baslikta hayrani ustad var Onu bulun getirin o uflesin Mubarek adam Simdi biz uflersek ucar Zaten benim o kadar samimiyetim yok biliyorsun 😁
Hocam bu fed etkisi degil sanki Katar sakal atti
Alıntı: Originally Posted by Webster Hocam bu fed etkisi degil sanki Katar sakal atti Üstad şu zarardan kurtulalım kim sakal atarsa atsın ben başka bir şey atılmasına da razıyım artık 😁
Alıntı: Originally Posted by Pestilence Üstad şu zarardan kurtulalım kim sakal atarsa atsın ben başka bir şey atılmasına da razıyım artık 😁 Tarik akanin bir filmi vardi aklima o geldi Otobusle koylu kasabaya gidiyor Birseye yetismeleri lazim Sofor diyor fazlalik esyalari atin camdan hizli gidelim Herkes esyasini camdan atiyor Adamin biri bagiriyor Birakin kendimi atacam diye 🤭
Alıntı: Originally Posted by Webster Tarik akanin bir filmi vardi aklima o geldi Otobusle koylu kasabaya gidiyor Birseye yetismeleri lazim Sofor diyor fazlalik esyalari atin camdan hizli gidelim Herkes esyasini camdan atiyor Adamin biri bagiriyor Birakin kendimi atacam diye 🤭 Üstad sence bu durumda değil miyiz? 😁
Alıntı: Originally Posted by Pestilence Üstad sence bu durumda değil miyiz? 😁 Aynen oyle vefam Kurtulacaksak ben bile istifa edebilirim Yeterki cikis baslasin artik