Cortcularin tabutuna beton döken doların düşmemesi ve temmuz asgari ücret zammı oldu bence bu bir tercih ve TL nin değerini böyle belirlediler belki bu beton ile malesef dayı enkaz altında kaldı TL. Bilmiyorum
Printable View
Cortcularin tabutuna beton döken doların düşmemesi ve temmuz asgari ücret zammı oldu bence bu bir tercih ve TL nin değerini böyle belirlediler belki bu beton ile malesef dayı enkaz altında kaldı TL. Bilmiyorum
Forumdaşlar, foruma girince sağda solda altta üstte şortlu, donlu, bikinili hatunlar çıkıyor.
Mert abide dert yanmıştı.
Ne demek istemektedir. Şortu açın mı diyor.
Ne raklamı yapıyor trendcilerler (trendyol) anlamadım.
Kendilerine o kadar guveniyorlar ve bizden izinsiz gus uçamaz diyip TL -80 reel faiz verebiliyorlar 1 sene olacak 3 ay sonra dayı boru degil
Türk parasına güvenen anahtarı gaybettti borsaya insanlar girmek zorunda mı dayi kim ne anlıyor hoş anlanacak bişey yok ne çok anlarsan o kadar vomvok
Putin TL'ye yatırım yapacağız dedi, korkuttu. Normalded yatırım kuruluşlarına göre TL çöp.
BBHT'de yerli aracı kurumların çoğunun model portföyünde banka yokmuş.
Sen vob yabma memedabi gademeler bomboş, bist tamamen kontrollü, herif sana gıcık olsa iki günde işini bitirir
Öyle yada böyle dayı eksi rezervle üstüne eksi dünyanın en büyük negatif faiziyle üstüne dayı hazineyi masaya sürüp bir şekilde 1 sene daha market ve yaşamımızı sürdürdük. Bu esnada rallidrn ralliye koşuldu.
Nobel ekonomi ödülü alacak birisi varsa belli dayı dünya da böyle birşey yok heralde.
memed ne anlatıyorsun burası kontrollü borsa olalı çok oldu uyan.
çelikleri kim 2 günde %18 yukarı yaptırdı.
kamu bankalarına 10 tavan çektirdi.Gördünmü SPK yı ortalarda :) başka tahtada 2 tavanı gördüğü an kafana bitiyorlar
mal bu işine gelirse oyna işine gelmezse DOLAR al diyor.