Printable View
Alıntı: Originally Posted by guneysu İstifa ederse, Angara Etmezse, Davşanlıda toplanıp kutlayalım..... Bızansın suyumu çıktı? :notr:
Alıntı: Originally Posted by guneysu Mekan sahibi olarak toparlamak sana düşüyor, sofrayı.. Yok artık, siz ahaliyi dağıtın Reha GAYA toplasın, yok öyle yağma! :seyt: Dağıtan toplasın! :yes:
Afiyet olsun sofra
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Yok artık, siz ahaliyi dağıtın Reha GAYA toplasın, yok öyle yağma! :seyt: Dağıtan toplasın! :yes: ben masumum, Ali ile İsmail ile alakam yok... cemal bana denk geldi...
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Geçen bir trole sağlamına saydırdı ya, Selim bey bir şehit, bir de gazimiz var dediydi! şehit kim gazi kim
Alıntı: Originally Posted by guneysu İstifa ederse, Angara Etmezse, Davşanlıda toplanıp kutlayalım..... doğrudur, izmirli tatilde.. Reis çağırmış Melih başkanı sanırım toplantı Ankara'da :)
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 şehit kim gazi kim Gazi cemal Hisse.net mobil app kullanılarak gönderilmiştir
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Reis çağırmış Melih başkanı sanırım toplantı Ankara'da :) Özledim dede yi Perşembe pazar yapalım 3 gün :) Hisse.net mobil app kullanılarak gönderilmiştir