Kapan doluyor vıop da saat 15.00 a kadar doldurur dikkat etmeli......yukarı sürer gibi bir durum var......ytd..
Printable View
Kapan doluyor vıop da saat 15.00 a kadar doldurur dikkat etmeli......yukarı sürer gibi bir durum var......ytd..
eğer bu ekonominin mimarı akgiller ise herkes 2.turda oraya yüklenmeli ki ekonomi terse gelirse ancak anlar bizim vatandaşımız bence :)
Bu arada cehape içten içe kaynıyor......sonuca itiraz etme yönünde görüş var......suçlanan partililer var......özelikle gaceci Tuncay ÖZKAN üzerine şaibeler mevcut doğru mu bilemiyorum......tncay partinin medya sorumlusuydu...... oradan gelecek bir haber borsayı dalgalandıra bilr....
Ben anlamadım uzağız ya tv de orada burada forumda herkes ağlıyor, herkes işte aman şöyle kötü böyle sıkıntı yandık öldük bittik açız falan
arabalar uçmuş evler uçmuş falan uzaktan biz de bakıyoruz vah cnaım memleketime tüh tüh filan üzülüyoruz kendi çapımızda
Deprem oldu bunalımlara girdik filan
abi? herkes mutluymuş? 45 yaşında emekli olmuşlar 50 bin vefat olan şehirlerde konvoya çıkıp halay çekiyorlar? Ulan gene bizi koparmışlar iyi mi, herkes baksın dalgasına başkanım daha da yemem artık herkesin keyfi yerine emekli delikanlılara hele askerlik yok vergi yok ekmek elden su gölden her şey devletten Allah devletimize zeval vermesin yiyin oturun aşağı
Eski zirvelerine gidip aşacaklar : Toaso, Froto, Thyao, Sise, Tuprs, Pgsus, Bim, Migros
Aşamayacaklar : Eregl, Krdmd , Petkm , Sasa, Alark, Aksen, Odas, Tkfen, Vestl
Şüpheli grup : Tcell, Ttkom, Kozaa, Kozal, Ekgyo, Arclk
Şahsi fikrimdir yorumlara açığım. Bankaları ve holdingleri henüz eklemedim bir fiyatlar otursun.
bu arada dolar ve altında sıkışan büyük bir kesim var.......sinirleniyorlar neden ev araba gibi pirim yapmadı......faiz manevrası ile doları durdururlar mı buda imf kurumuyla anlaşmalarına bağlı........olursa terso yapar......sıkışırsa erdoğan imf ile anlaşır ....bunun üçüncü yolu yok......
Türkiye genelinde Nisan ayında ortalama konut fiyatı 2 Milyon 358 Bin 200 TL oldu- Endeksa
artık 10 milyon olur herhalde betoncular seçildiğine göre...