Benim eşşek üçlü dipini yaptı yada yapacak, hala zorluyor,lan arz mı edecek iştirakini acaba diyorum
Badem bunlar, matruşka ğibi arz yaptıklarıda var yani, ahgz mesela, hala anlayamadım hangisi hangi sinden çıkmış:(
Printable View
Benim eşşek üçlü dipini yaptı yada yapacak, hala zorluyor,lan arz mı edecek iştirakini acaba diyorum
Badem bunlar, matruşka ğibi arz yaptıklarıda var yani, ahgz mesela, hala anlayamadım hangisi hangi sinden çıkmış:(
Piyasanın ecelesi var!
Niye bilmiyorum.
kasım 2023 te kilosu 65,000 dolar ortalamayla fiziki olarak aldığım altınları
kasım 2024 te kilosu 90,600 dolardan fiziki olarak sattım...
takas öğleden sonra olacak...
vergi algı hiç bişey yok...%40 net kar bıraktı dolar bazında...overall %40 arttı...
bunlar borsaya girmeyeceği için ne yapacağımı sonra düşünücem...
2025 planına sonra bakarım...benim için güzel bir hesap yılı oldu...
#TUPRS’ın ürün marjı beklentisi; 16 Dolar/Varil’den, 12 Dolar/Varil’e revize edilirken, üretim ve satış beklentileri ise; sırasıyla 26 Milyon Ton ve 30 Milyon Ton olarak sabit bırakılmıştır. #AYGAZ’ın satış tahminleri; Tüpgaz ve Otogaz segmentilerinde, sırasıyla 10 Bin adet ve 20 Bin adet civarlarında aşağı yönlü revize edilmiştir.
[emoji3502]#ARCLK’in gelir büyümesi öngörüsü; hem yurt içi(sabit reel büyüme), hem de yurt dışı(YP-yüzde 50 civarı) segmentleri için sabit bırakılırken, FAVÖK marjı beklentisi ise; yüzde 6,5 civarından, yüzde 5,8-6,0 bandı civarına indirilmiştir.
[emoji3502]#TOASO’nun en düşük perakende satış beklentisi; 10 Bin adet yükseltilirken(120 bin’den 130 bin’e), en yüksek(140 bin) beklentisi ise; sabit bırakılmıştır. Şirketin ihracat beklentisi ortalama 5 bin adet düşürülmüştür.
[emoji3502]#FROTO’nun perakende satış beklentisi; ortalama 5 bin adet yükseltilmiştir. İhracat beklentisi ise; Türkiye için ortalama 30 bin adet aşağı çekilirken, Romanya için sabit bırakılmıştır.
[emoji3502]#TTRAK’ın yurt içi satış öngörüsü; sabit bırakılırken, ihracat tahmini ise; ortalama ‘Bin 500’ adet aşağı yönlü revize edilmiştir.
[emoji3502]#YKBNK’nın net faiz marjı ve çekirdek gelir marjı beklentileri; aşağı yönlü revize edilirken, komisyon büyümesi için ise paralel beklenti
öngörülmüştür(önceki beklenti yüzde 100’den büyük şeklinde olup, 2023 ise yüzde 142’den büyüktür).
ALLAH bereket versin.:bravo:
Sen zengin ve iyi bir insana benziyorsun.O parayı vioba-borsaya getir de dağıtalım.:)
veya profesyonel FON yöneticilerine paranı emanet edebilirsin..
https://i.hizliresim.com/h24iqit.PNG
dün ykbk sattık uçtu resmen algılara yenik düştük 10.200 hedefte bistte
FROTO +0.10
AKBNK +5.0
banka alalım..
bankalar fazla hızlı çıktı..aynen geri verirler mi?