25 yılı bitiriyorum borsada..
1999 yılında açtığım hesap ve tek hesap işlem yaparım..
Bilmem o işleri çünkü ben şirketi ölçer biçer ve yatırımımı yaparım..
İhtiyaç olmayan parayla devam ederim..
Ben hep böyle kazandım ve yine kazanacağım..
Printable View
Artık yazılımlar ve robot lar var biz ilk başladıgımızda al sat için faks yada telefon ederdik şuan bu canavarlarla baş etmek imkansız...
30.86 kavşak olarak onaylandı.. burası için üzeri güzel altı üzer seviyesi diyebiliriz.. kısaca,yükselecekse bu seviyeyi geçmesi gerekecek.. (30.88) turkuazın da bu seviyede olması, bu seviyeyi güçlü bir direnç haline getirir.. bu seviye geçilse bile kırmız 31.66 üzerine oturmasında yarar var.. yoksa olası bir dönüşte bu 2 seviye (kırmızı turkuaz) stop olarak çalışır.. otobana çıkış için Yatay kırmızı ve pembe üzeri kapanışlara ihtiyaç duyulur.. uzun vade işlem yapanlar mesajımı dikkate almasın..
kazancınız bol ve daim olsun..
https://i.hizliresim.com/awzuiki.png
Endekse dolar bazlı bakmak lazım. Tarihsel olarak 80 - 510 usd arasında gezinmiş bir bist 100 var. Şu sıra 285 dolar civarında. Ülke ekonomisinde çok olumsuzluk var. Yine de iyi yönetilen şirketler de var. Ben Bist in zirve denemesi yapacak veya çökecek dip denemesi yapacak bir durumunun olduğunu düşünmüyorum. Şu an şirketler için en önemli konunun borcunu rahat çevirebilmesi olduğuna inanıyorum. Büyük şirket , küçük şirket ayrımı yapmıyorum. Borcunu rahat çeviriyor mu bunu önemsiyorum bu dönem.
Bu dönem belki 3-5 yıl sürecek bir süreç.
Sağlam adımlarla büyümek çok önem arz ediyor..
Bilanço geldi
Bilançoda korkulan olmadı ve vuk gibi geldi..
Satışlar beklentim olan 300 milyonun az üzerinde 307 milyon tl geldi,bravo..