Bistin 125 bin olduğu sevyede iken bir cok hisse suan o sevyede halbuki bist suan 100 lere daha gelmedi sen duz mantik kurmussun borsa da duz mantik islemezMI 9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bistin 125 bin olduğu sevyede iken bir cok hisse suan o sevyede halbuki bist suan 100 lere daha gelmedi sen duz mantik kurmussun borsa da duz mantik islemezMI 9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir cok hisse suan bistin 125 bin oldugu sevyeleri bile geçti sadece bankalar, gyolar ve bazi tekstil sirketleri kaldi sira onlara da gelecek
MI 9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hangi sektörlerin hisseleri geçti 125 bin li seviyelerin fiyatlarını ? Vereceğiniz örneklerin %90 ı virüs salgınından olumlu etkilenen gıda, ilaç, vb sektörlerdir. Tüpraş mı geçti, thy mi geçti, aselsan mı geçti, bankaları zaten siz söylediniz.
Afyon bedelliyi de yaptı, 3 aylık bilançoyu da açıkladı, çimento satışları mı patladı, 6 aylık faaliyet bilançosunun iyi gelmeyeceği de ortada.
Ne hikayesi kaldı ?
Siz ce Afyonun yukarılara gitmesini sağlayacak hikaye nedir? Olay sadece çimentolar gitmedi ise allah kolaylık versin.
İnş ben yanılırım siz haklı çıkarsınız. 3 , 5 , 10 tl ler görülür inş
Kimseye ne al ne de sat diyorum. Herkes kendi kararını verir.
Bilmiyorum farkındamısınızda bu kagıt 3,15 tl gördü!,endex 100bin varsayarsak bedelli yapacam dedigi 29-30 ocak hareeketinin üzerini gördü! ne bekliyorsunuz nedef almadan 10 tl cıkmasını mı? taaa en başında dedim sizlere girip çıkacağınız yerlere dikkat edin aşık olmayın diye. kısada büyük beklentidesiniz. Öyle bir para kazancı yok! adam yol yaptı bakın 72-83 arasında süper para kazanıyor! soluksuz 5 tl cıkartsa ne yapacak?
3kere söyledin yine söyleyecem. ALDIGINIZ MAL AFYON Çİ MEN TO HİSSESİ ALTIN MADENİ DEĞİL!
Bir kaç hikaye var,.Bundan önceki bedellide 4,8 fitlyattan 10 TL gitti.Burdan bedelli alan ve toplamaya devam eden spek mutlaka yüksekten verecektir.İkincisi Üç yıldır cimentolar yukselmedi sektörel bir canlanna var.Ucuncusu Kanal İstanbul beklentileri ve son olarak satışı bekleyen eski fabrika arsasının yarisi..Yatırım Önerisi Değildir...
Siz borsayi cik farkli düşünüyorsunuz dedim ya sizde duz mantik var neyi varmis diyorsunuz cikacakta size kalirsa bunun değerinin altinda olan bir suru sirketin kuruslarda olmasi lazim ama oyle degil borsa kardes
Sananbir ornek sirketin sadece 70 donum arazisi var ama hisse 50 lilerllde geziniyor baska bir halti yok simdi buna duz mantik mi kurayımMI 9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Islem hacmi azaldı makas daraldi hadi bakalim..ne tarafa..